ved generalforsamlingen den 26. februar 2024 Læs formandens beretning og referatet HER

Derfor søger jeg en ny arbejdsgiver, der kan bruge mig på deltid i Odsherred eller Holbæk området. Mit navn er Christian Sandbeck, jeg er 34 år og gift med Fanny, der er direktør i Odsherred Forsyning A/S. Hun arbejder ret mange timer, og derfor er det mig der køber ind, laver mad, og hver dag… Læs mere »

I 2020 startede en gruppe frivillige foreningen ”Skønhed og Skrald” . Vi ønsker at være en social miljø og naturgruppe, der i et fællesskab og bredt samarbejde med sognets borgere, fælles skaber interesse for en renere og smukkere by og sogn, genbrug og biodiversitet. Vi ønsker at være en forening, der har øje for   mennesker, der har brug… Læs mere »

Eventkoordinatorelev Mathilde Langemark Hansen blev af Danske Bank, ved Henrik Christensen (tv), kåret til Odsherreds bedste elev i 2023. Hun er flankere af sine indstillere, Direktør Kåre Dyvekær og Marketing- & Eventkoordinator Rasmus Skov Andreasen. Mathilde blev begavet med en skulptur af Peter Hesk og en check på 5.000 kr, begge dele sponseret af Danske… Læs mere »

Per Junges tale ved Nytårskuren i Odsherred Erhvervsforum 15. januar 2024 i Vig Forsamlingshus. Endnu engang rigtig hjertelig velkommen til OEF’s nytårskur….. Jeg har siden min start hos Odsherreds Erhvervsforum, vidst, at der her var gang i noget helt specielt, at man her gik forrest og satte retningen. Men at den nu afgået dronning også… Læs mere »

Måske du kender følelsen af at du ikke rigtig ved hvad du får for dit medlemskab i OEF.  Måske du også har talt med andre om det. Det kan vi godt forstå for det kan været svært at kommunikere det vil laver. Vi synes selv at vi har gjort os umage, men sandheden er, at… Læs mere »

Kære turismeaktør i Odsherred.   Det er nu tid at tage stilling til jeres markedsføringsindsats via VisitOdsherred for sæsonen 2024. Tilmeldingsfristen for markedsføring hos VisitOdsherred er d. 12. februar 2024.   Ved at klikke på nedenstående knap, kan du tilmelde dig til et udvalg af markedsførings muligheder. Annoncering på kort, SoMe annoncering, distribution af egne… Læs mere »

Fundamentet for fremgang og udvikling er til stede både i erhvervslivet, hos borgmester og byråd. Nemlig vilje og mod til at skabe forandringer og forbedringer. Karina Vincentz (N) pointerede i sin nytårstale vigtigheden af at være positiv og sætte pris på dét der går godt. Mennesker præsterer bedre når de får ros. Glade medarbejdere give… Læs mere »

For femte år i træk har vi bedt virksomhederne i Odsherred om at indstille en elev eller en lærling, der er lidt ud over det sædvanlige. 6 elever og lærlinge er blevet indstillet og de 3 af dem er nu nomineret til prisen som året lærling. Vi ønsker tillykke og glæder os til den endelige… Læs mere »

Vi er et initiativ under Vig familieby, som hedder Torvedage i Vig. Vi vil gerne afholde Torvedag i Vig, med undertitlen “Fra Jord Til Bord”. Det vil sige fødevarer, alt fra grøntsager til ost og kød og vin mm.  Det er både for hobby-landbrug, folk der har mange æbler og de mere etablerede. for at skabe… Læs mere »

Shanie Voldum og Hunde Specialisten er kommet til Vig og hun har følgende Mission: Jeg har gennem mange år hjulpet mennesker med relationen til deres dyr – adfærd, træning m.m. Mit mål her i livet er , at dele min viden indenfor hunde. Det være sig fra adfærd til ernæring m.m Mine intentioner er rene… Læs mere »

Med en indholdsrig handleplan for erhvervsstrategien 2023 – 2028, en ny formand for Odsherred Erhvervsforum og en ny erhvervs- og detailchef i Odsherred Kommune, er det tid til at gentænke foreningens fundament. Der ligger på nuværende tidspunkt forslag om en vedtægtsændring i forhold til organisering af foreningen og en vedtægtsændring i forhold til samarbejdet med… Læs mere »

Opgrader dit professionelle toolkit med kunstig intelligensPå Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (NEG) har vi omfavnet AI. Vi harbl.a. tilbudt vores 400 medarbejdere ChatGPT4 og gennemført et intenst AI-opkvalificeringsforløb. Nu står vi klar til at dele ud af vores dybdegående kendskab. Vorestilpassede AI-kurser bygger primært på ChatGPT4 og er rettet mod bådeundervisningssektoren og erhvervsliv. Du kan… Læs mere »

Har du brug for en kontorplads centralt beliggende i Odsherred? Kunne du tænke dig at arbejde i lækre nyistandsatte og særdeles præsentable lokaler. Her er hyggekrog samt moderne mødelokale med mulighed for at afholde video- og hybridmøder. Din eller jeres nye kontor er “Plug’n’play” med skrivebord, stol, mulighed for skærm, tastatur og hvad der ellers… Læs mere »

Vil du være med til at holde Danmark tørt og trygt? Så er kurset som kloakrørlægger lige noget for dig! Det er vigtigt, for kloakker holder vores hjem og veje fri for vand. Før du graver dig ned i kloakkerne, starter vi med nivellering. Det er dit første skridt – modul 1.I Danmark mangler vi… Læs mere »

Hvordan kan vi sammen bidrage til en styrkelse af et attraktivt handelsliv i Odsherred og tiltrække flere ildsjæle? For det første skal vi som borgere i Odsherred huske at handle i vores fysiske butikker, hvis vi ønsker at de også skal være her i fremtiden. For det andet, skal vi huske at fortælle til alle… Læs mere »