Fra den 19. oktober 2020 skifter Odsherreds genbrugsstationer klippekort og sms’er ud med nummerpladegenkendelse, når erhverv afleverer affald på genbrugsstationerne.  Når du i din erhvervsbil kører ind på genbrugsstationen, bliver din nummerplade fremover automatisk aflæst. Systemet bag foretager en opkobling til skat, cvr og motorregistret, og der genereres en faktura til din virksomhed. Det samme… Læs mere »

Som mange andre virksomheder, har KAFFE & KO haft en usædvanlig sæson. I foråret, hvor stort set alt var aflyst pga. Covid-19, foreslog ejer af virksomheden, Morten Hartkorn, at nytænke strategien. Det har skærpet virksomhedens profil og gjort den endnu mere fleksibel. Også i forhold til at kunne holde åbent, når der er kunder. Og… Læs mere »

VUC Erhverv Sjælland og København udbyder gratis engelskundervisning Instruktioner, manualer og mails er ofte på engelsk, og samarbejdet på især store byggepladser er ofte på engelsk. En investering i opkvalificering af dine engelskkompetencer vil betyde, at du får lettere ved at løse dine arbejdsopgaver og omstille dig til nye. Virksomheden får højere kvalitet og mere… Læs mere »

På forløbet kigges der ind i, hvordan online markedsføring kan øge din synlighed og dermed din omsætning.  Der vil ligeledes blive kigget ind i, hvilke IT løsninger der passer til din virksomhed og dit behov. Du vil på en spændende måde lære, hvordan du bruger de sociale medier til at understøtte din virksomhed og meget… Læs mere »

50 millioner kroner til vækst og udvikling i Østdanmark Energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE og Sparekassen Sjælland-Fyn skyder hver 25 millioner kroner i et fælles investeringsselskab, der skal understøtte vækst og udvikling i Østdanmark med særligt fokus på Region Sjælland. Spring Nordic er sekretariat for det nye investeringsselskab. Læs mere her

En ny forening, Musik og Kultur i Odsherred (MOKIO), så dagens lys midt i Corona-krisen. De greb chancen i forsommeren og begyndte at arrangere først drive-in koncerter og derefter sid-ned-koncerter i på en gammel fodboldbane i Højby. 14 koncerter blev det til i år – alle selvfølgelig afholdt med hensyn til gældende Corona-restriktioner. Efter tilsagn fra kommunen om at… Læs mere »

Er Odsherred klar til et øget forbrug? | Årets julegave eller personalegode til dine medarbejdere. | Kunst, Kultur og Turisme – ny styregruppe i Odsherred Erhvervsforum | Lærlinge søges. |Internationalt hestecenter i Odsherred | Ny mesterlære

Odsherreds foretrukne Erhvervsnetværk Så fik vi taget hul på efteråret, hvor et engageret formandskab og en dedikeret bestyrelse opdaterede foreningens formål og vision. 50 deltagere fik kickstartet Odsherred Detail 2.0 og fik sig et godt grin fra stand upper Johnny Robersson samt et tilbud om at medvirke til at gøre Odsherred til området med verdens… Læs mere »

Special Retail edition Læse hele denne specialudgave om fremtidens detailhandel her: Solgt Retail Edition feb 202065082 (002)  

Vi byder velkommen til månedens nye medlemmer. Permanent Beta Damborg Isenkram Butik B&K i Asnæs Den Gode Butik Vig Cykler Bytrommen Bodega Surf & Kite Konsulenthuset Moestrup Din bilpartner i Asnæs Profil Optik i Nykøbing Sol og Strand Odsherred