Odsherred Kommune har offentliggjort sine aktuelle byggesagsbehandlingstider indenfor fire kategorier: Se HER. Odsherred Erhvervsforun vil gerne anerkende, at offentliggørelsen af sagsbehandlingstiderne er et skridt i den rigtige retning, og åbenhed om udfordringerne giver større forståelse hos bygherrer og håndværkere. Vi vil foreslå, at Kommunen også offentliggør de konkrete mål for sagsbehandlingstiderne samt hvornår målene forventes… Læs mere »

Odsherred Erhvervsforum, Ugeavisen og Odsherred Kommune har sammen besluttet en markedsføringsplan i projektet Sammen om Odsherred. Alle forretningsdrivende i Odsherred er velkomne til at gøre brug af planen, enten direkte ved annoncering i Ugeavisen eller som inspiration til egne kampagner. Er der noget der mangler på planen eller har I ideer til overskrifter hører vi… Læs mere »

Odsherred Erhvervsforum råder over en unik viden om erhvervsvirksomheder i Odsherred, og vi råder over en lige så unik række af erhvervspersoner, der hver især har nogle yderst kompetente kvalifikationer inden for virksomhedsdrift. Disse kompetencer skal vi have ud og arbejde, således at vi får et endnu mere blomstrende erhvervsliv i kommunen. Odsherred Erhvervsforum vil… Læs mere »

Som nye medlemmer af Odsherred Erhvervsforum tilbyder vi vores Coach Uddannelse med 10% rabat. Coach uddannelse – hvem har gavn af den? Coach uddannelse er for dig, der gerne vil lære at arbejde bevidst med sproget som en coachende og motiverende faktor. De teknikker du lærer på coach uddannelsen kan du bruge både på ledelses-… Læs mere »

Her får du plakater lige til at sætte din QR kode eller din Facebook adresse på – og lige til at sætte op på din butiksrude eller din indgangsdør. Plakaterne ligge fysisk klar til afhentning i kioskerne hos: SPAR Hørve Superbrugsen i Vig Superbrugsen i Højby Superbrugsen i Nykøbing Sj Superbrugsen i Asnæs Superbrugsen på… Læs mere »

Hvordan får jeg mere ud af min indsats, og hvordan får jeg mine medarbejdere og samarbejdspartnere til at gøre det, jeg ønsker af dem? Spørgsmål som vi stiller os selv, ja temmelig ofte, tænker jeg. En gang imellem ligger det rigtige svar ikke så langt væk, men at ændre det jeg plejer at gøre, er… Læs mere »

NCLF hjælper med at udvikle kulinariske forretningsplaner for både private og offentlige i fødevarebranchen. Bliv klogere på hvordan man som fødevareproducent kan vække forbrugerens interesse og brande sit produkt bedst. Hvordan udvikler du oplevelser og storytelling og dermed styrker dit produkt? Dette har vores medlem NCLF (Nationalt Center for Lokale Fødevarer) begået nogle videoer om –… Læs mere »

Her kan du se eller gense kurserne “Lær at sælge på de sociale medier”, som er en del af den store “Sammen om Odsherred” kampagne, som Odsherred Erhvervsforum og Odsherred Kommune har lavet i fællesskab og som løber af stablen i uge 5, 6 og 7. Kurserne blev afviklet online den 29. januar 2021 for… Læs mere »

Invitation til GRATIS lynkursus – direkte salg på de sociale medier Mange detailbutikker er hårdt ramt af nedlukningen og brænder inde med vintervarer  – og går samtidig de et forår i møde med for stort varelager. Derfor skal vi ved fælles indsats gøre noget, som giver opmærksomhed hos vores kunder – at vi er her… Læs mere »

  De seneste år har virkelig vist, hvor stor betydning dagligvarebutikkerne har for lokalområdet – ikke blot som stedet, hvor vi køber ind til aftensmaden, men også i kraft af mange arbejdspladser, udlevering af pakker, køb af håndkøbsmedicin og stedet, hvor vi mødes med og udveksler nyheder med de øvrige lokale. Samtidig har butikkernes engagement… Læs mere »

Hvordan har det været at drive restaurant i en Corona-tid? Det spørgsmål har vores medlem Lis Lykke stillet 3 af vores medlemmer fra restaurationsbranchen:   Uvisheden var det værste – men det er gået OK for Nokken, Mosby Vine og Det Vilde Køkken Vi husker det alle. Mette Frederiksen lukkede med opbakning fra hele Folketinget… Læs mere »

Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplan 2021-2033 Byrådet skal hvert 4 år revidere kommuneplanen. Gennem beslutningen om at udsende Planstrategien i høring er vejen banet for at påbegynde denne revision. Revisionen indledes med en idefase, hvor borgere og interessenter får mulighed for at komme med ideer og forslag til kommuneplanen. Idefasen manifesteres med et… Læs mere »

Bliv inspireret til at udnytte dine muligheder for at kommunikere og samarbejde effektivt med Microsoft 365. Medlemmerne i Odsherred Erhvervsforum tilbydes at deltage i en række online kurser om Microsoft 365 og Teams. Forløbet er skabt i et samarbejde imellem  Holbæk Erhvervsforum og Bo Overgaard-Høifeldt fra virksomheden Rezenze, der udbyder kurset.   Intro Uanset om… Læs mere »

    Vi skaber fantastisk sommerstemning for hele familien. Med tre musik scener, streetfood, gade market og tivoli. Kom og vær en del af en fantastisk sommerstemning til vores Food & musik festival i 2021.    Med et overflødighedshorn af koncerter, foredrag og events, sætter Nordstrand Food & Music festival Odsherred på landkortet i uge … Læs mere »

Året går på hæld… Et meget anderledes år  – ny styregruppe Kunst, Kultur og Turisme – Flere nye medlemmer  – stærkere samarbejde – nye muligheder og meget mere.

Byrådet i Odsherred Kommune godkendte tirsdag den 15. december 2020 kommissoriet til det nye Erhvervskoordinationsudvalg (§17, stk. 4 udvalg), og indstillede valggruppe 1 og 2 som kan ses nedenfor. Uddrag af referatet fra byrådsmødet: Kommissorium godkendt. Af medlemmer til udvalget indstillede valggruppe 1 og valggruppe 2 følgende repræsentanter: Thomas Adelskov, formand, Socialdemokratiet, valggruppe 1 Felex… Læs mere »

Fra vores medlem Damgaard Revision har vi modtaget en infoskrivelse med gode tips til, hvad der skal huskes i regnskabet inden nytår. Læs mere her

Som partner i ’Sammen om Odsherred’ kan vi tilbyde din virksomhed tre plakater til brug i forbindelse med de skærpede krav om at holde afstand og tage hensyn. Tre plakater, der opfordrer til at holde afstand og kun handle én person fra hver husstand samt takker for, at du viser hensyn. De er lavet i… Læs mere »

Dansk Industris erhvervsklimaundersøgelse 2020 er udkommet – Lokalt Erhvervsklima er den største undersøgelse af erhvervsforholdene i danske kommuner. DI’s årlige undersøgelse, Lokalt Erhvervsklima, udkommer nu for 11. gang. Mere end 7.600 virksomheder over hele landet har i år vurderet deres kommunes indsats på en lang række områder med relevans for virksomhedernes erhvervsvilkår. Virksomhederne giver deres bud på, hvordan de oplever… Læs mere »

Netværket er for medlemmer, der også driver forretning digitalt, eller som ønsker at gøre det i fremtiden. Netværkets formål er at øge den digitale parathed i Odsherred ved at hjælpe og støtte SMV’ernes viden og mindset på området. I netværket er der mulighed for at fremme samspil og styrke relationer imellem netværkets digitale virksomheder. Alle… Læs mere »

Vores medlem Good Times by Louise Antoinette tilbyder øvrige medlemmer af Odsherred Erhvervsforum følgende gode tilbud: En lækker æske med dansk design, når det er bedst. Stempelkande fra Bodum, en kaffefrakke i kraftigt GOTS certificeret læder fra danske By-MUUH og en pakke økologisk kaffe eller te. Gavesættet fås i to str., hhv. 0,35L eller 1L… Læs mere »