Torsdag den 1. december mellem 16:00 og 18:00. Pynt den fineste kobberhjertedørkrans med gran, ene eller kristtjørn. Kobberhjertet kan du genbruge år efter år 🧡 Lim de fineste juletræsfødder til og på koglerne, så de kan stå flot og pynte på julebordet og klip de smukkeste blomster til adventskransen. Du kan male koglerne og blomsterne… Læs mere »

Odsherred Erhvervsforum går i et tættere samarbejde med EUC Nordvestsjælland Vi er blevet enige med EUC Nordvestsjælland om et tættere samarbejde. Alle prognoser for 2023 forudser et svært år, hvor man forventer at flere brancher får stagnation eller tilbagegang. Derfor ønsker vi tættere dialog med EUC Nordvestsjælland , således at vores virksomheder kan sende deres ansatte… Læs mere »

Fire forretninger får udarbejdet en handleplan for vækst, sponseret af Odsherred Kommune og Sparekassen Sjælland-Fyn. Inflationen er den højeste i 40 år, energiudgifterne er steget enormt ligesom andre omkostninger, Kunderne er blevet mere påpasselige eller sparsommelige, fordi de også mærker den økonomiske krise. Flere og flere handler på nettet. Flere butikker drejer nøglen, flere går… Læs mere »

Hvad er Personligt Lederskab? Forstå dine værdier, persontype og overbevisninger – Kend de redskaber, der skal til for at skabe mental trivsel og skab resultater for dig og virksomheden – Lær at arbejde produktivt med dine potentialer – Det er opskriften på Personligt Lederskab. Hvis du, som virksomhed, ønsker, at alle medarbejdere skal trives mental, er Personligt… Læs mere »

Mange detailvirksomheder er ramt af de store prisstigninger på energi. Brug to timer og bliv inspireret til, hvordan du helt konkret kan optimere energiforbruget og dermed sænke dine udgifter mest muligt.  Energiomkostninger er en stor udfordring for detailhandlen, særligt i de kommende måneder. Men du kan faktisk optimere dit energiforbrug, også så det kan mærkes…

Det er igen blevet tid til finde årets bedste elev eller lærling i Odsherred. I en tid, hvor der er mangel på kvalificeret arbejdskraft og vi ser ind i nogle år, hvor der bliver brug for hver eneste ung der vælger at tage en faglært uddannelse. Odsherred Erhvervsforum vil derfor gerne medvirke til at hylde… Læs mere »

Virksomhederne skal til at vende sig til at udarbejde et klimaregnskab i fremtiden. I øjeblikket tager uddannelseskonsulenterne Morten Haubjerg og Vivian Heegaard fra EUC Nordvestsjælland rundt til virksomhederne og fortæller dem om hvad de får ud af at være med i et klimaforløb. Et forløb hvor virksomhederne får redskaber til at udarbejde et klimaregnskab, der… Læs mere »

Gør dine medarbejdere til verdens bedste!Velfungerende medarbejdere er en vigtig kerne i enhver virksomhedssucces. Vil du lære, hvordan du kan inspirere dine medarbejdere til atskabe endnu flere succesfulde resultater?Så få en invitation til SLII® ˊ at være situationsbestemt leder, hvor dufår et enkelt og gennemprøvet ledelsesværktøj, som gør digi stand til at tilpasse din ledelsesstil… Læs mere »

Efter detailkonferencen den 31.10.22, har 19 butikker vist interesse for at få lavet en handlingsplan af Torsten Bo Jørgensen fra Bystrategi.dk 1 butik har selv valgt at betale for en handlingsplan. 4 butikker havde mulighed for at blive udtrukket til at få lavet en handlingsplan, sponseret af Odsherred Kommune og Sparekassen Sjælland- Fyn. De fire… Læs mere »

Økonomiudvalget vil støtte det lokale erhvervsliv i en svær tid gennem direkte og indirekte økonomisk støtte og hjælpeordninger, som også kommer borgerne til gode, og gennem ekstra indsats på byggesagsområdet. Det er ikke bare de private husstande, som i øjeblikket er presset af inflation og stigende el- og varmeudgifter. Erhvervslivet er også presset og har… Læs mere »

Michelle Svinger benene ud over sengens kant, så fødderne rammer det kolde trægulv. Rejser sig. Tager et vaklende skridt, imens hun glædes over, at hun kan stå, gå, se, høre, huske og tale. Endnu en dag, hvor sklerosen kun driller hendes ben, så det er tungt at løfte. Hun trækker vejret dybt og går over… Læs mere »

Det var overskriften, da Odsherred Erhvervsforum mandag aften var værter for årets sidste detailkonference. Omkring 60 detaillister havde taget imod invitationen og mødtes på Hotel Højby Sø for at høre Torsten Bo Jørgensen fra Bystrategi.Dk og Kasper Møgelvang fra Orange Elevator fortælle om henholdsvis hvordan man skaber vækst i en umulig tid. Danskerne har aldrig haft så…

”Samtale fremmer forståelsen” var der engang et teleselskab der brugte som slogan. I Odsherred Erhvervsforum er vi 100-metermester i netværk og samtaler. Vi mestrer til fulde at sætte mennesker sammen, så det skaber værdi for den enkelte, såvel som for den virksomhed de har ansvaret for. Og når det skaber værdi for den enkelte, skaber… Læs mere »

Odsherred Forsyning har ”adopteret” 8. og 9. klasse fra Nr. Asmindrup Friskole. Formålet er at styrke elevernes forståelse for miljø og energi, samt give indblik i uddannelses- og jobmuligheder i det lokale erhvervsliv.Hvordan ser hverdagen i en virksomhed ud? Hvad laver de folk, som arbejder der, og hvilken uddannelse har de mon taget?Økonomi, teknik, drift,… Læs mere »

L’Blomster og Livsstil på Højby Hovedgade i Højby, som har kreeret smukke buketter til deres kunder i over et årti, kan fejre 15-års jubilæum til november. Nu får endnu flere muligheden for at købe Lotte Juels buketter, da hun har valgt at indgå i et samarbejde med Interflora. Lotte Juel håber på, at endnu flere… Læs mere »

Vi gør det igen i år, fordi det blev en stor succes sidste år! Odsherred Erhvervsforum har valgt at skabe synlighed gennem en digital julekalender, hvor I, på en nem og hurtig måde, har mulighed for at få gratis markedsføring af et produkt, en oplevelse og/eller en ydelse i december måned. Det kunne f.eks. være:…

Referat Detail Styregruppen Mandag den 3.10.2022 kl. 8.00 – 9.30 Deltagere: Poul Offersen, PO Sparring, Nykøbing Sj. Karsten Larsen, Valentin Gardiner, Asnæs Hans-Henrik Rasmussen, b’nützen og komtessen klædeskab Jan Staunsbjerg Anni Juul Jensen Afbud: Heidi Schnabel, Heidi Schnabel, Rørvig Kåre Dyvekær, Sommerland Sjælland, Nørre Asmindrup – Ditlev Bech, Bechs Herremagasin Asnæs Claus L. Lilholm, SuperBrugsen… Læs mere »

Kompetenceløft SMV Sjælland – Faggrupper & faglige emner Vi har fået en bevilling fra den Europæiske Socialfonden og Danmarks Erhvervsfremmemidler til projektet: ’Kompetenceløft for små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland’. Ideen er at DTU, sammen med samarbejdspartnerne Erhvervscentre Sorø, Stevns, Faxe og Næstved, finder SMV’er, som tilbydes kompetenceudviklingsforløb. Et forløb er typisk omkring 40… Læs mere »