6. juni samlede LAG Nordvestsjælland over 50 lokale ildsjæle, der både repræsenterede lokale borgere, foreninger, erhvervsliv og kommuner. Aftenens tema var bosætning. Den vigtigste del af arrangementet var to afsluttende workshops, hvor deltagerne i fællesskab kom med input til temaer, der skal arbejdes videre med. Alle input har vi nu samlet i ét dokument inde… Læs mere »

SMV – meget aparte regeringsdannelse, hvor ærkefjender har set sig nødsaget til at samarbejde for at holde fast på magten, giver anledning til at overveje og gentænke den politiske proces, der som bekendt er baseret på demokrati, også kaldet folkestyret. I mange årtier har vi hørt og bekræftet hinanden i, at vi hele tiden bliver… Læs mere »

Ovenstående er blot nogle af de udsagn Odsherred Erhvervsforum har modtaget via vores spørgeskemaundersøgelse. Udsagn der er direkte rettet mod kommunens håndtering af lovgivningen. Derudover har vi modtaget flere ønsker og forslag om tiltag inden for følgende emner – i ikke prioriteret rækkefølge: Odsherred Erhvervsforum takker for de mange input, som 45 virksomheder har givet… Læs mere »

Stemningsbilleder fra ugen der gik:Netværket Faglært arbejdskraft til møde på Uddannelsessporet i Odsherred. Dialogmøde omkring nye affaldsregler for private virksomheder Business Brunch i Sommerland Sjælland Se billeder fra Folkemøder HER Fra Paneldebatten HER Hør skodsangen HER Se teksten til skodsangen HER

Opfordring til erhvervslivet i Odsherred! Vil I hjælpe os? Odsherreds Sportsfiskerforening (OSF) https://ny.o-s-f.dk/ og Makrelfestival (MF) http://makrelfestival.dk/rækker ud efter hjælp. Se også vores FB side: https://www.facebook.com/makrelfestival Vi gennemfører i år for 11. gang Makrelfestival i Odsherred med base på Odden Havn som vanligt 3. Weekend i August. Som Forening har vi valgt at føre den… Læs mere »

Søger du en pålidelig og dedikeret samarbejdspartner til at varetage en eller flere arbejdsopgaver for din virksomhed? Hos Thorshøj har vi kompetente borgere i beskyttet beskæftigelse, som står klar til at hjælpe. Vi kan udføre opgaver såsom: Vores medarbejdere er dygtige og effektive, og vi garanterer en høj kvalitet i alt, hvad vi leverer. Hos… Læs mere »

Navnet er Helene Nielsen. Jeg er muligvis bedre kendt som ”Helene fra avisen”. Jeg har været journalist i mere end 30 år, og de seneste ti år har jeg været tilknyttet Odsherredredaktionen på Nordvestnyt. Nu er jeg startet op som selvstændig kommunikationskonsulent med Ordsmeden Odsherred, hvor jeg tilbyder hjælp til små og større virksomheder, som… Læs mere »

Et seminar om samarbejde for mere bosætning til Nordvestsjælland!LAG Nordvestsjælland inviterer til en inspirerende aften om det gode liv ilanddistrikterne med særlig fokus på, hvordan vi kan skabe et fælles samarbejde, som styrker og understøtter bosætningen i Nordvestsjælland. Program17.00-17.50 Landdistrikterne – fra udkant til fortropFremtidsforsker og forfatter Karen Lumholt vil fortælle om, hvorfor nøglen til… Læs mere »

Efter en årrække med grænseoverskridende overraskelser og forhindringer, der for mange mindre og mellemstore erhvervsdrivende har været livstruende og nu med udsigt til en usikker fremtid, er det vigtigere end nogensinde at vi står sammen om vores fælles og om hinandens interesser. Det er stort set håbløst at gøre indflydelse alene, men når vi er… Læs mere »

Lørdag d. 6. april var der Landliggerweekend Forår. Her var der lagt op til velvære og selvforkælelse i hele Odsherred. I år var der arrangeret “Det Gode Liv – Velværedag i Asnæs Centret”, hvor butikkerne havde fokus på velvære. På torvet i Asnæs Centret var der fyldt med behandlere fra Odsherred, der alle stod klar… Læs mere »

Vi i Odsherred Erhvervsforum vil gerne takke for jeres engagement til vores Business Brunch på tværs af kommunegrænserne. Business Brunchen, der er et samarbejde mellem Kalundborgegnens Erhvervsråd, Holbæk – og Odsherred Erhvervsforum, bliv denne gang afholdt på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, hvor FermHub Zealand er placeret. Vidne til et vidunderligt væksteventyr Til Business Brunchen… Læs mere »

Kære erhvervsdrivende i Odsherred Mange af jer har modtaget et vigtigt spørgeskema fra Dansk Industri. Dette spørgeskema er en vigtig mulighed for at give jeres input og bidrage til udviklingen af erhvervslivet i vores område. Vi i Odsherred Erhvervsforum vil, ligesom Odsherred Kommune, opfordre alle til at tage sig tid til at svare på spørgeskemaet. Jeres stemme er… Læs mere »

Odsherred Erhvervsforum kan med stolthed præsentere Odsherreds BehandlerNetværk. Dette netværk er for alle behandlere i Odsherred. Styregruppen har i samarbejde med Odsherred Erhvervsforum lavet en ramme for netværket, hvor det er beskrevet, hvad netværket indeholder, hvilke forventninger der er til netværket, hvem der er i styregruppen osv. Hvis du er behandler i Odsherred og endnu… Læs mere »