På denne side vil du kunne tilgå de aktuelle sider for de hovedaktørerne samt de links, som er aktuelle f.eks. logo, merchandise, tilladelser og ansøgning af midler. Siden bliver hele tiden opdateret. Geopark Odsherred : www.geoparkodsherred.dk VisitOdsherred : www.visitodsherred.dk Odsherred Kommune : www.odsherred.dk Her er de aktuelle links: Logo for Tour de France 2022 i… Læs mere »

Et af omdrejningspunkterne i Vallekilde-Hørve er helt klart det lokale Kultur og Idrætscenter. Det er også her, jeg mødes med tre af byens mindre men stærke og betydningsfulde erhvervsvirksomheder. Et kendetegn ved Vallekilde-Hørve er også sammenholdet og erhvervslivets engagement i bysamfundet, der har en aktiv erhvervsforening med omkring 60 virksomheder som medlemmer. De tre, jeg… Læs mere »

Synes du også det er svært at skaffe de rette kompetencer til din virksomhed? Det er du absolut ikke alene om. Der er kamp om de kloge hoveder! Vi vil dog gerne give dig en fordel. Så vil du vinde kampen om de kloge hoveder? Så drik din morgenkaffe, mens du deltager i Erhvervshus Sjællands… Læs mere »

Og har du tænkt på at du kan ansatte i fleksjobber til det? Som fleksjobkonsulenter oplever vi ofte at blive mødt med gamle ukorrekte informationer, som grund til at ikke ansætte en fleksjobber. f.eks.  Det er for besværligt. Det er for dyrt. Kan de overhovedet arbejde? Kan jeg nogensinde komme af med ham/hende igen? Ovenstående… Læs mere »

Hans Ørum har fungeret som mentor for André Kolbe og dermed Nordstrand Food & Music Festival 22 siden efteråret sidste år. Hans Ørum er medlem af Odsherred Erhvervsforum og medinitiativtager til etableringen af Rådgivningsnetværket. Dette netværk rummer personer, der ønsker at hjælpe virksomheder i Odsherred inden for bestyrelsesarbejde, Advisory Boards, mentor-ordninger eller blot som rådgiver…

Den 28. maj 2022 træder en ny bestemmelse om prismarkedsføring i kraft og den ændrer på de gældende regler for, hvornår du må bruge spar-budskaber og hvilke priser du skal sammenligne med. Ændringerne sker som følge af regler vedtaget i EU. Den største ændring i reglerne bliver, at normalprisperioden for langt de fleste varer forkortes… Læs mere »

Vækst- og Udviklingsudvalget Vi har brug for dit input og mening om, hvordan vi skal prioritere pengene i Odsherred Kommunes Budget 2023. Hvad mener du, der er brug for at gøre så vi kan bevare og udvikle vores egn, skabe gode boligområder og et godt og frodigt kulturliv i Odsherred? Hvad skal vi prioritere, hvis… Læs mere »

TEMA Folkemødet 2022 fokuserer igen på bæredygtighed, men forsøger at være bæredygtigt i sig selv, samtidig med, at vi gerne ser, hvad de enkelte deltagere gør og hvilke overvejelser I gør jer omkring bæredygtighed – både socialt, økonomisk og miljømæssigt. Tænk gerne de utraditionelle og skæve bæredygtigheder ind i jeres individuelle programmer.  TILMELDING Vi vil… Læs mere »

Ved en ceremoni efter generalforsamlingen på Rørvig Centeret underskrev de 4 aktører aftalen Direktør for Nordvestsjællands erhvervs og gymnasieuddannelser Steffen Lund, Formand for Odsherred Erhvervsforum Henrik Andersen, Direktør for FGU Nordvestsjælland Jørgen Ravnsbæk og Viceborgmester Niels Nicolaisen med den underskrevne aftale. Læs hele aftalen HER

Vil du skabe vækst gennem højtuddannede i din virksomhed? Vil du styrke salget, øge produktiviteten eller måske søge ud på helt nye markeder? Så kan en højtuddannet medarbejder være et skridt på vejen. Hvad får du? Ansættelsen af en akademiker gør at du bliver aflastet og du vinder tid, så du kan fokusere på strategiske… Læs mere »

Støt Musik & Kultur i Odsherred og få Partout Billetter for dit sponsorat – og nu gør vi det endnu mere attraktivt, at blive sponsor for Mokio (Musik & Kultur i Odsherred). Vi afholder 4 dobbelt koncerter – altså 8 koncerter i alt i Helenehaven. Programmet i Helenehaven ser således ud: 16. juli            Sko… Læs mere »

Deltag i DIGITAL LEDELSESKULTUR ONLINE KONFERENCE Vil du være skarpere på digitalisering, og hvad digitale kompetencer kan betyde for dig og din virksomhed, så vær med, når vi afholder Digital Ledelseskulturs Konference online. Mød bl.a. Adm. direktør ved Dansk Erhverv Brian Mikkelsen og Stefan Kirkedal Head of Customer Insights, Loyalty and Media Dev. hos Matas… Læs mere »

Synes du også, det er svært at være på forkant med udviklingen i byggebranchen? Du er ikke alene, og derfor har vi planlagt en workshop, der giver dig mulighed for at fokusere din indsats bedst muligt. Workshoppen afholdes tirsdag den 22. marts 2022 kl 13.00 – -16.00 på Ressource CityMaglemølle 314700 Næstved Tilmelding kan ske… Læs mere »

Debataften om landliggerbølgen i Pakhuset efter Folkekøkken torsdag den 24. marts 2022. Der er fri entré. Debatten starter klokken 19, og med på aftenen er Eskild Hansen, Hans-Jørgen Olsen og Jens Friis Jensen. Er Odsherred det nye Miami? Og hvad er Odsherred uden landliggere og turisme? Det er nogle emner vi diskuterer, når forfatterne til… Læs mere »

100 dage til Tour De France – fejring med Carlos Sastre. Odsherred har lavet et scoop med at få tidligere Tour De France-vinder og vinder af den prikkede bjergtrøje Carlos Sastre til Odsherred for at promovere etapen i Odsherred. Nogle af Odsherred Erhvervsforums medlemmer har sponseret denne begivenhed. Tak for det. Den 24. marts, som… Læs mere »