De seneste år har virkelig vist, hvor stor betydning dagligvarebutikkerne har for lokalområdet – ikke blot som stedet, hvor vi køber ind til aftensmaden, men også i kraft af mange arbejdspladser, udlevering af pakker, køb af håndkøbsmedicin og stedet, hvor vi mødes med og udveksler nyheder med de øvrige lokale. Samtidig har butikkernes engagement… Læs mere »

Hvordan har det været at drive restaurant i en Corona-tid? Det spørgsmål har vores medlem Lis Lykke stillet 3 af vores medlemmer fra restaurationsbranchen:   Uvisheden var det værste – men det er gået OK for Nokken, Mosby Vine og Det Vilde Køkken Vi husker det alle. Mette Frederiksen lukkede med opbakning fra hele Folketinget… Læs mere »

Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplan 2021-2033 Byrådet skal hvert 4 år revidere kommuneplanen. Gennem beslutningen om at udsende Planstrategien i høring er vejen banet for at påbegynde denne revision. Revisionen indledes med en idefase, hvor borgere og interessenter får mulighed for at komme med ideer og forslag til kommuneplanen. Idefasen manifesteres med et… Læs mere »

Bliv inspireret til at udnytte dine muligheder for at kommunikere og samarbejde effektivt med Microsoft 365. Medlemmerne i Odsherred Erhvervsforum tilbydes at deltage i en række online kurser om Microsoft 365 og Teams. Forløbet er skabt i et samarbejde imellem  Holbæk Erhvervsforum og Bo Overgaard-Høifeldt fra virksomheden Rezenze, der udbyder kurset.   Intro Uanset om… Læs mere »

Vi skaber fantastisk sommerstemning for hele familien. Med tre musik scener, streetfood, gade market og tivoli. Kom og vær en del af en fantastisk sommerstemning til vores Food & musik festival i 2021.  Med et overflødighedshorn af koncerter, foredrag og events, sætter Nordstrand Food & Music festival Odsherred på landkortet i uge  31 i 2021…. Læs mere »

Året går på hæld… Et meget anderledes år  – ny styregruppe Kunst, Kultur og Turisme – Flere nye medlemmer  – stærkere samarbejde – nye muligheder og meget mere.

Byrådet i Odsherred Kommune godkendte tirsdag den 15. december 2020 kommissoriet til det nye Erhvervskoordinationsudvalg (§17, stk. 4 udvalg), og indstillede valggruppe 1 og 2 som kan ses nedenfor. Uddrag af referatet fra byrådsmødet: Kommissorium godkendt. Af medlemmer til udvalget indstillede valggruppe 1 og valggruppe 2 følgende repræsentanter: Thomas Adelskov, formand, Socialdemokratiet, valggruppe 1 Felex… Læs mere »

Fra vores medlem Damgaard Revision har vi modtaget en infoskrivelse med gode tips til, hvad der skal huskes i regnskabet inden nytår. Læs mere her

Som partner i ’Sammen om Odsherred’ kan vi tilbyde din virksomhed tre plakater til brug i forbindelse med de skærpede krav om at holde afstand og tage hensyn. Tre plakater, der opfordrer til at holde afstand og kun handle én person fra hver husstand samt takker for, at du viser hensyn. De er lavet i… Læs mere »

Dansk Industris erhvervsklimaundersøgelse 2020 er udkommet – Lokalt Erhvervsklima er den største undersøgelse af erhvervsforholdene i danske kommuner. DI’s årlige undersøgelse, Lokalt Erhvervsklima, udkommer nu for 11. gang. Mere end 7.600 virksomheder over hele landet har i år vurderet deres kommunes indsats på en lang række områder med relevans for virksomhedernes erhvervsvilkår. Virksomhederne giver deres bud på, hvordan de oplever… Læs mere »