Kære medlemmer i Odsherred Erhvervsforum. Der er stadig få ledige låger! – vi lukker for tilgang når vi har alle 24! Odsherred Erhvervsforum har valgt at skabe synlighed gennem en digital julekalender, hvor I, på en nem og hurtig måde, har mulighed for at få gratis markedsføring af et produkt, en oplevelse og/eller en ydelse… Læs mere »

Kender du nogen, der fortjener at bliver årets elev eller lærling i Odsherred? Der kan være mange gode grunde til at blive indstillet. Det kunne være: Det faglige: Håndværket  i praksis såvel som teoretisk Det kollegiale (sociale): Den gode, imødekommende og hjælpsomme kammerat/kollega/medarbejder. Det personlige: Glad, flittig, kreativ, ambitiøs og nysgerrig (Måske en der tager… Læs mere »

Odsherred Erhvervsforum(OEF) undre sig over måden hvorpå projektet præsenteres. Thomas Adelskov præsenterede et nyt projekt med skitse til butik og boliger i Nr. Asmindrup. Dette projekt kendte OEF intet til og man står helt målløse overfor fremgangsmåden, som projektet bliver præsenteret på. OEF er ikke blevet orienteret eller taget med på råd i projektet. I… Læs mere »

Odsherred Kommune ønsker hermed at indbyde Odsherred Erhvervsforum til at afgive høringssvar på Kommunens udbudsplan for 2022. Udbudsplanen vil efter endt høring, blive sendt til godkendelse hos Økonomi udvalget, via Direktionen i Odsherred Kommune. Høringssvar imødeses venligst  den 18. oktober 2021, og er der spørgsmål – kontakt venligst Mikael Juelsgård Horte eller Carsten Brøndum Jensen… Læs mere »

Hurtig afklaring og vejledningsforløb til ansøgninger. Har du virksomhed, så er der godt nyt. Vi har i Odsherred Kommune nemlig arbejdet med at lave nye processer, så vi kan tilbyde hurtigere og bedre sagsbehandling til erhvervslivet. Se mere HER

Mennesker der sætter handling bag deres mål opnår mere succes for virksomheden! Gå sammen og skab fordel: 3 virksomheder 3 medarbejdere fra hver virksomhed 3 onsdage – start den 6.10, den 13.10 og den 27. 10 2021 3 timer pr. undervisningsdag –  i alt 9 timer Er du medlem af Odsherreds Erhvervsforum er prisen for dette… Læs mere »

Byggesagsafdelingen i Odsherred Kommune holder fokusuge i uge 39 for at nedbringe sagsbehandlingstiden. Det betyder samtidig, at der er lukket for telefonisk henvendelse. Odsherred Kommunes byggesagsafdeling lukker i uge 39 ned for telefonerne. Det betyder at du som borger og virksomhed ikke kan træffe sagsbehandlerne telefonisk eller booke møder med dem i den kommende uge…. Læs mere »

Social- og Forebyggelsesudvalget besluttede i foråret 2021, at borgere, der er visiteret til madservice, skal have mulighed for at få udstedt et fritvalgsbevis, så de selv kan vælge hvilken leverandør, de ønsker leveret mad fra. Borgere vil fra d. 1. oktober 2021 dermed kunne vælge frit mellem at modtage mad fra kommunens leverandør, Det danske… Læs mere »

Nyt om regnskab, revision og skat Vi har fornøjelsen at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for økonomi, regnskab, revision og skat. Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 3. kvartal 2021 giver dig… Læs mere »

Debat om skrald i Odsherred – den 20 september kl. 19, Aula C Vig skole Kære medlemmer af Odsherreds Erhvervsforum Jeg hedder Åse og er medlem af Odsherreds Erhvervsforum. Ikke fordi jeg har en virksomhed, nok mere fordi jeg har en ide som er, at Odsherred godt må være pæn og ren. Derfor er jeg… Læs mere »

Her er gode muligheder for at op- eller nedskalere sin nuværende forretning med en beliggenhed meget tæt op af centerområde. Der er mange strøgkunder og facaden giver blikfang. Ejendommen fremstår i en rigtig pæn stand og indeholder bl.a. stort, lyst butikslokale, baglokale/kontor, lagerum, frokoststue og toilet. Der tilbydes lempelige overtagelsesvilkår til den rette lejer. Tidligere… Læs mere »

Se TV Vestsjællands indslag med Anders Mortensen HER Se også indslaget med overskriften: Landbruget var de første til at være miljøbevidste –HER

Følgende pressemeddelelse er sendt til Ritzau: Til alle elev- og lærlingeansvarligeI Odsherred Erhvervsforum er vi særligt optagede af at medvirke til at sikre at vores virksomheder kan rekruttere kvalificeret arbejdskraft – også i fremtiden. Vi har skabt elev- og lærlingenetværket hvor der er plads til alle. Derfor spørger vi jeres elever og lærlinge:Skal du også… Læs mere »

Så er der snart Folkemøde og du har mulighed for at tænke med på de uddannelsesrelaterede dilemmaer, som paneldeltagerne har fået: Paneldebat om uddannelse – Vores fælles fokus: Kan en samling af ungdomsuddannelserne i Asnæs skabe et tilstrækkeligt attraktivt ungemiljø i kommunen? Kan et stærkt uddannelsesmiljø bidrage til en positiv bosætning? Kan vi opnå noget… Læs mere »