Med en indholdsrig handleplan for erhvervsstrategien 2023 – 2028, en ny formand for Odsherred Erhvervsforum og en ny erhvervs- og detailchef i Odsherred Kommune, er det tid til at gentænke foreningens fundament. Der ligger på nuværende tidspunkt forslag om en vedtægtsændring i forhold til organisering af foreningen og en vedtægtsændring i forhold til samarbejdet med… Læs mere »

Opgrader dit professionelle toolkit med kunstig intelligensPå Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (NEG) har vi omfavnet AI. Vi harbl.a. tilbudt vores 400 medarbejdere ChatGPT4 og gennemført et intenst AI-opkvalificeringsforløb. Nu står vi klar til at dele ud af vores dybdegående kendskab. Vorestilpassede AI-kurser bygger primært på ChatGPT4 og er rettet mod bådeundervisningssektoren og erhvervsliv. Du kan… Læs mere »

Har du brug for en kontorplads centralt beliggende i Odsherred? Kunne du tænke dig at arbejde i lækre nyistandsatte og særdeles præsentable lokaler. Her er hyggekrog samt moderne mødelokale med mulighed for at afholde video- og hybridmøder. Din eller jeres nye kontor er “Plug’n’play” med skrivebord, stol, mulighed for skærm, tastatur og hvad der ellers… Læs mere »

Vil du være med til at holde Danmark tørt og trygt? Så er kurset som kloakrørlægger lige noget for dig! Det er vigtigt, for kloakker holder vores hjem og veje fri for vand. Før du graver dig ned i kloakkerne, starter vi med nivellering. Det er dit første skridt – modul 1.I Danmark mangler vi… Læs mere »

Hvordan kan vi sammen bidrage til en styrkelse af et attraktivt handelsliv i Odsherred og tiltrække flere ildsjæle? For det første skal vi som borgere i Odsherred huske at handle i vores fysiske butikker, hvis vi ønsker at de også skal være her i fremtiden. For det andet, skal vi huske at fortælle til alle… Læs mere »

Vinderbutikker i Odsherred Vi mødes til evaluering den 20.11.23 kl. 18.30 over SuperBrugsen i Asnæs Alle er velkomne. Tilmeld dig HER Hvordan kan vi sammen bidrage til en styrkelse af et attraktivt handelsliv i Odsherred og tiltrække flere ildsjæle? I erhvervsstrategien 2023 – 2028 er der sat fokus på byudvikling. For at byer kan udvikle… Læs mere »

Bestyrelsen i Odsherred Erhvervsforum meddeler: I forbindelse med erhvervsudviklingen i Odsherred og implementeringen af Erhvervsstrategien 2023 – 2028, har Henrik Andersen valgt at træde til side som formand for Odsherred Erhvervsforum. Næstformand Per Junge, der har været en del af processen omkring udvikling af erhvervsstrategien, overtager formandsposten.  I forbindelse med udvikling af Odsherred Erhvervsforum og… Læs mere »

Læs mere om den fordelagtige økonomi: Vidste du at AMU kurser koster fra 134.00 til 200 kr. pr. dag ? Og at du kan søge om VEU refusion på op til 911 kr pr. dag ! Er din virksomhed medlem af Bygge- og Anlægsbranchens Udviklingsfond (BAUF), kan du få mellem 65 – 100 kr i… Læs mere »

I uge 43 har Odsherred Erhvervsforum haft vores helt egen erhvervspraktikant og han har selv beskrevet, hvorfor han gerne ville besøge os: ”Jeg hedder Emil og jeg kommer fra Nykøbing Sjælland skole, hvor jeg går i 9. klasse. Jeg har valgt at i uge 43 ville jeg gerne være i erhvervspraktik hos Odsherreds Erhversforum for… Læs mere »

  ”Faglært er fedt” er titlen på et projekt Business Center Bornholm de sidste tre år har været facilitator på. Projektet er et pilotprojekt, som skal udvikle, teste og dokumentere nye metoder, der kan få flere til at vælge og gennemføre en erhvervsfaglig uddannelse. I første omgang har indsatsen skulle medvirke til at sikre fremtidens… Læs mere »

Tilbyder kursus i situationsbestemt ledelse. Se mere HER Velfungerende medarbejdere er en vigtig kerne i enhver virksomhedssucces. Vil du lære, hvordan du kan inspirere dine medarbejdere til at skabe endnu flere succesfulde resultater? Så få en invitation til SLII® 􀋊 at være situationsbestemt leder, hvor du får et enkelt og gennemprøvet ledelsesværktøj, som gør dig… Læs mere »

Udadvendt og mødestabil elev indenfor kontor – med speciale i økonomi og administration. Jeg står i den situation at jeg søger med lys og lygter efter en kontorelevplads, da jeg står i den situation at jeg er blevet opsagt på min tidligere arbejdsplads. Jeg søger mest indenfor kontor med speciale i økonomi, da jeg lige… Læs mere »

Efter efterårsferien gennemfører Odsherreds Efterskole et innovationsforløb for vores 180 skønne 10. klasses elever. Formålet med forløbet er at udvikle elevernes evne til at løse de udfordringer virksomheder står over for. Et besøg hos en virksomhed er helt centralt for forløbet, og vi søger derfor virksomheder, som har lyst til at have en mindre gruppe… Læs mere »

Kære Erhvervs netværk   Som en særlig gestus vil vi gerne tilbyde jer en mulighed for at deltage i vores kommende J-Dags arrangement 3/11-2023 med Faustix –  René og Værsgo – DJ Amok. Køb billetter til din private gruppe, eller jeres medarbejderstab. Billetpris: 200 kr.Køb billetter til din private gruppe, eller jeres medarbejderstab. Billetpris: 200 kr. Dette arrangement… Læs mere »

For 5. år i træk , åbner vi op for indstillinger til titlen som året elev eller lærling. Indstillinger skal ske til Odsherred Erhvervsforum – anni@odsforum.dk eller ring på 4273 5125 senest den 1. december 2023. Kåringen af årets elev eller lærling foregår ved Nytårskuren i Odsherred Erhvervsforum den 16. januar 2024. Læs mere på… Læs mere »

Grib dine lederhosen og kom og vær med når Deeper Roots Nykøbing slår dørene op for årets brag af enOktoberfest. Vi har i dagens anledning fået lov at låne nabolokalerne i Bokseklubben, så vi plads til hele 150 festlige deltagere.  Tilmelding kan ske HER VI DÆKKER OP TIL LANGBORDSHYGGE I BEDSTE ALPESTIL, OG HAR HYRET BÅDETYROLERBAND,… Læs mere »

Har I en case, som I godt kunne tænke jer at få en studerende til at arbejde med, så er DAS BÜRO måske noget for jeres virksomhed. Kort om projektet Das Büro“Das Büro” er det afsluttende projekt på 3. semester, på multimediedesignuddannelsen i Køge. Herbliver ca. 10 studerende sat sammen i grupper på tværs af… Læs mere »

Referat af møde i Detail StyregruppenMandag den 4.9.23 kl. 10.00 – 11.30Deltagere: Poul Offersen, Kennil ApS, Nykøbing Sj. – Heidi Schnabel, Heidi Schnabel, Rørvig – Kåre Dyvekær, Sommerland Sjælland, Nørre Asmindrup – Tina Pilegaard, Odsherredmægleren Vig – Søren Wagner, Deeper Roots – Jan Staunsbjerg – Anni Juul JensenAfbud: Ditlev Bech, BECH, Karsten Larsen, Valentin Gardiner,… Læs mere »