Erhvervsudvikling sker ikke af sig selv. Erhvervsforum arbejder for at forbedre erhvervslivets vilkår i Odsherred. For at kunne gøre det, har vi brug for din opbakning til arbejdet.

Når du er medlem af erhvervsforum, støtter du vores bestræbelser på at gøre dine vilkår bedre. Odsherred Erhvervsforum er et talerør for erhvervslivet. Jo flere medlemmer vi er, jo mere vægt får vores stemme.

Fordele ved medlemskab

Hvorfor skal man være medlem af Odsherred Erhvervsforum? Det skal man af rigtig mange gode grunde, vi nævner de 6 vigtigste her:

 • Erhvervsudvikling sker ikke af sig selv og er ikke gratis. Odsherred Erhvervsforum er en forening, der arbejder for at forbedre erhvervslivets vilkår i Odsherred, og for at kunne det, har vi brug for din opbakning. Sammen er vi stærkere og kan få større indflydelse med erhvervslivets ønsker og holdninger.
 • Du kan deltage i arrangementer og netværk og derved få mulighed for at lave nye forretninger, møde eksisterende og nye forretningspartnere.
 • Vi er 100% medlemsfinansieret, og kan derfor tale erhvervslivets sag uden at være påvirket af andres holdninger.
 • Du vil få indflydelse og viden på de områder, vi arbejder for og med samt de arrangementer, vi afholder, du kan tage al den indflydelse, du ønsker – vi er meget lydhøre for nye tiltag.
 • Odsherred Erhvervsforum har en samarbejdsaftale med Odsherred Kommune, hvor vores formandskab har direkte adgang til at diskutere problemstillinger og ønsker med borgmesteren og kommunaldirektøren, samt vores udvalg har direkte adgang til fagpersoner hos Odsherred Kommune.
 • Odsherred Erhvervsforum er høringsberettigede for kommunens erhvervspolitik, så du har som medlem mulighed for at give din mening til kende før en politik er endelig. Samtidig bidrager OEF med halvdelen af medlemmerne i det nye Erhvervskoordinationsudvalg i Odsherred Kommune.

Hvad koster det ? Du kan se kontingentsatserne her

Med baggrund i vores nyetableret “gren” for Kunst, Kultur og Turisme tilbyder vi gratis prøvemedlemskab i 2021 for selvstændige kunstnere – med eller uden CVR nr. Normalt kræves der CVR nr. for medlemskab, men det er altså ikke nødvendigt, så længe man har prøvemedlemskab. Tast 9-taller i stedet for CVR nr. i indmeldelsesformularen nedenfor, såfremt du ikke har CVR nr. .

Vi har også specielle kontingentsatser for iværksættere.

  CVR-nummer
  EAN-nummer
  Firmanavn
  Branche/fag
  Adresse
  Postnr.
  By
  Kontaktperson
  E-mail
  Web/hjemmeside
  Telefon (Mobil)
  Telefon (Fastnet)
  Antal ansatte (inkl. ejer)
  Evt. kommentar
  Tilmeld nyhedsbrevJa tak, jeg vil gerne modtage nyheder og info pr. mail

  Har du spørgsmål om medlemskab eller andet, er du velkommen til at kontakte sekretariatet:

  Konsulent Anni Juul Jensen på 4273 5125 eller skriv til anni@odsforum.dk

  Konsulent Mie Lund Jørgensen på 6059 4455 eller skriv til jan@odsforum.dk

  Husk, at vi altid har mange spændende arrangementer – se her

  © Odsherred Erhvervsforum – kom til møde her

  Like os på Facebook

  Følg os på LinkedIn