Måske du kender følelsen af at du ikke rigtig ved hvad du får for dit medlemskab i OEF.  Måske du også har talt med andre om det.

Det kan vi godt forstå for det kan været svært at kommunikere det vil laver. Vi synes selv at vi har gjort os umage, men sandheden er, at vi ikke har gjort det på den rigtige måde. Derfor er vi også så hammerende stolte af at have fået Ida Hammer Kjær med ombord i sekretariatet, for hun er ekspert i at få synliggjort alle de muligheder der er for jer, når I har investeret i et medlemskab i Odsherred Erhvervsforum.

Mennesker der har det godt laver succes. De skaber succes for dem selv og deres virksomhed. De skaber også succes for det samfund de er en del af og derfor skal vi dyrke, at de mennesker der er en del af OEF’s medlemsskare har det godt. Jo bedre vores medlemmer har det jo stærkere er vi sammen.

Derfor kan vi afsløre, at vi har valgt at gøre 2024 til trivslens år. Trivsel er et ord som er på manges læber, der tales om det i bestyrelser og på ledermøder. Men vi skal gøre mere end at tale om det. Vi skal handle, for uden at træne dette får vi ingen forandring. Se videoen HER

Et gammelt ordsprog siger:

“Giv en mand en fisk og du har stillet hans sult for en dag, lær ham at fiske og du har stillet hans sult for resten af livet.” Med andre ord; du har givet ham muligheden for at skabe en karriere som fisker. Vi vil tilbyde nøjagtig det samme til OEF’s medlemmer: Vi giver jer værktøjerne til at I kan skabe trivsel både hos jer selv og jeres ansatte så I kan skabe succesfulde virksomheder i Odsherred med overskud, økonomisk såvel som mentalt overskud.

Derfor er det også vores ambition at I vil opleve at der sker noget nyt i Odsherred Erhvervsforum. Det skal være sådan at ingen medlemmer og ikke medlemmer skal være i tvivl om at OEF står for at bidrage med værktøjer trivslen hos dem. Både den mentale og den økonomiske. På den måde kan OEF samtidig bidrage til medlemmernes ESG og med vores nye års fokus særligt på områderne “Kompetencer og social trivsel”. Vi bidrager til at styrke virksomhederne på et område som tidligere har været stærkt overset af os og derfor er vi stolte af at kunne styrke både de farlige og personlige kompetencer i virksomheden.

Og vi gør det i samarbejde med et af vore gode iværksætter medlemmer – StrongYou.dk

Allerede nu kan vi præsenter 3 kurser som du og dine ansatte kan tilmelde sig. Det er bl.a. det du får som medlem.

Når du vælger at styrke trivslen, kan din virksomhed skabe flow, fastholdelse og en sund fremtid.

Derudover er et behandlernetværk i Odsherred på vej til at se dagens lys og vi har ligeledes ambitioner om at etablere et iværksætternetværk i nærmeste fremtid.

Hold øje med det hele HER

Kursus i iværksættertrivsel Ledertrivsel og Overskud i livet