Kender du følelsen af at mangle overskud i livet og oplever at du er fanget i hamsterhjulet og længes efter at skabe et hverdagsliv med overskud, selvværd og arbejdsglæde?

Velkommen til vores kursus, hvor vi vil udforske, hvordan du kan skabe overskud i dit liv gennem opbygning af selvværd og trivsel. Dette kursus er designet til at give dig redskaberne til at leve en mere afbalanceret og trivselsorienteret tilværelse.

Du skal investere i dette kursus, hvis du vil:

  • Styrke din bevidsthed og dit selvværd
  • Skabe trivsel i hverdagen
  • Praktiske redskaber til overskud og trivsel

Skab bæredygtige ændringer for varigt overskud i livet med dette praktiske kursus vil vi give dig konkrete redskaber og øvelser, der kan integreres i din dagligdag for at fremme overskud. Fra mindfulness-øvelser til metoder til konstruktiv selvrefleksion og at skabe hverdags flow vil du lære at skabe og opretholde en tilstand af overskud i alle aspekter af dit liv.

Det er simpelt og lige til, når du har værktøjerne. Gennem øvelser, selvreflektion og bevidsthed, vil du træne i at tage ansvaret for dit overskud tilbage.

Kurset foregår fysisk og strækker sig over 2 arbejdsdage fra kl. 8-16 og kursusgebyret er kr. 5.000,00 excl. moms og materialer. Vil du have SVU tilskud og få størstedelen af kursusgebyret dækket så lad OEF hjælpe dig. Det tager 10 minutter.

Tilmeld dig nu og invester i dig selv og din virksomhed!

Læs alle deltaljer HER

Vi glæder os til at have dig med.

De bedste hilsner fra Tanja og Anni

Vi er undervisere:

Anni Juul Jensen er uddannet NLP Master, Stresscoach, samtale- og hypnoterapeut. Derudover har hun en HR-akademi uddannelse bag sig.

Se mere om Anni Juul Jensen på www.dengodesamtale.nu

 Tanja Juul Sondrup har speciale i udvikling af mennesker, team og agile organisationer gennem mange år. Særlig erfaring er fra den salgs, finansielle- og IT-virksomheder til den offentlige sektor med ansatte på alle niveauer fra medarbejder til bestyrelsesmedlemmer.
Se mere om Tanja Juul Sondrup på www.strongyou.dk

Kurset leveres af StrongYou i samarbejde med Odsherreds Erhvervsforum. Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information om kurset, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@strongyou.dk

 

Hvornår:onsdag d. 1. maj 2024 – 2. maj 2024 kl. 8.00 – 16.00
Hvor:Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj., Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Billetter

Registration Information

Booking Summary

1
x Standard billet
kr. 0,00
Pris i alt
kr. 0,00