Er du træt af at være bagud i din iværksætterdrøm og mangler du overskud, overblik og selvværd?
Kender du følelsen af at mangle værktøjer, både personligt og fagligt og ønsker du at skabe en langtidsholdbar virksomhed med retning, fokus og vækst?
Velkommen til kursus om iværksættertrivsel, hvor vi styrker dig i nøgleelementerne i at skabe en sund og bæredygtig iværksættersucces. Vi udfolder de tre afgørende områder – overskud, selvværd og succes – som vil give dig nøglen til at skabe, udfolde og udleve din drøm og erhvervsmæssige rejse og give dig personlige og professionelle vækst

Du skal investere i dette kursus hvis du vil:

  • Skabe overskud i din iværksætterrejse
  • Styrke dit selvværd som iværksætter
  • Sætte kurs mod succes i din virksomhed

Når du har balance, har din virksomhed balance og det vil ses i den værdi du skaber og mærkes af dine kunder.

Du vil kunne se de muligheder der er lige foran dig, fordi du har balance i livet og dermed har din hjerne overskud til at handle på det du drømmer om.

Kurset er fysisk og strækker sig over 2 arbejdsdage fra kl. 8-16 og kursusgebyret er kr. 5.000,00 excl. moms og materialer. Vil du have SVU tilskud og få størstedelen af kursusgebyret dækket så lad OEF hjælpe dig. Det tager 10 minutter.

Investér i dig selv og din virksomhed med dette kursus og tilmeld dig nu.

Læs mere HER

Vi glæder os til at have dig med.

De bedste hilsner fra Tanja og Anni.

Vi er Undervisere på kurset: 

Anni Juul Jensen er uddannet NLP Master, samtale- og hypnoterapeut. Derudover har hun en HR-akademi uddannelse bag sig. De sidste 25 år har hun arbejdet både som selvstændig og som ansat, i store private virksomheder såvel som i det offentlige erhvervsliv.

Tanja Juul Sondrup har speciale i udvikling af mennesker, team og agile organisationer gennem mange år. Særlig erfaring er fra den salgs, finansielle- og IT-virksomheder til den offentlige sektor med ansatte på alle niveauer fra medarbejder til bestyrelsesmedlemmer.

Anni Juul Jensen www.dengodesamtale.nu
Tanja Juul Sondrup www.strongyou.dk   

Kurset leveres af StrongYou i samarbejde med Odsherreds Erhvervsforum. Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information om kurset, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@strongyou.dk

Hvornår:onsdag d. 26. februar 2025 – 27. februar 2025 kl. Hele dagen
Hvor:Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj., Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.