Kender du følelsen af at være forpustet og ikke kan få enderne til at nå sammen i dagligdagen? Kunne du tænke dig at lave om på dét?

Så er det her kurset til DIG, der ønsker at styrke dit personlige lederskab og skabe en ramme for at opnå overskud, vedvarende motivation og effektiv handlekraft som leder.

Velkommen til vores kursus om lederskab, hvor vi dykker ned i nøgleelementerne i at opretholde en balanceret og trivselsorienteret ledelsesstil. Dette kursus er skræddersyet til dig, der ønsker at styrke dit lederskab og samtidig bevare trivsel gennem fokus på overskud, motivation og handlekraft.

Du skal investere i dette kursus hvis du vil:

  • Skabe mentalt overskud som leder.
  • Motivere dit team og dig selv.
  • Være handlekraftig i din Ledelse.

At deltage på vores kursus om lederskab i balance, motiverer dig til at overveje alternative perspektiver og strategier. Ledelse er en kontinuerlig læringsproces og ved at deltage her, kan du holde dine færdigheder friske og relevante.

Kurset strækker sig over 2 arbejdsdage fra kl. 8-16 og kursusgebyret er kr. 5.000,00 excl. moms og materialer. Vil du have SVU tilskud og få størstedelen af kursusgebyret dækket så lad OEF hjælpe dig. Det tager 10 minutter.

Investér i dig selv og din virksomhed med dette kursus.

Se detaljerne HER

Vi glæder os til at have dig med.

De bedste hilsner fra

Tanja og Anni

—————————————————–

Vi er undervisere:

Anni Juul Jensen er uddannet NLP Master, Stresscoach, samtale- og hypnoterapeut. Derudover har hun en HR-akademi uddannelse bag sig.

Se mere om Anni Juul Jensen på www.dengodesamtale.nu

 Tanja Juul Sondrup har speciale i udvikling af mennesker, team og agile organisationer gennem mange år. Særlig erfaring er fra den salgs, finansielle- og IT-virksomheder til den offentlige sektor med ansatte på alle niveauer fra medarbejder til bestyrelsesmedlemmer.

Se mere om Tanja Juul Sondrup på www.strongyou.dk

Kurset leveres af StrongYou i samarbejde med Odsherreds Erhvervsforum. Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information om kurset, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@strongyou.dk

Hvornår:mandag d. 8. april 2024 – 9. april 2024 kl. 8.00 – 16.00
Hvor:Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj., Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Billetter

Registration Information

Booking Summary

1
x Standard billet
kr. 0,00
Pris i alt
kr. 0,00