Odsherreds foretrukne Erhvervsnetværk

Så fik vi taget hul på efteråret, hvor et engageret formandskab og en dedikeret bestyrelse opdaterede foreningens formål og vision. 50 deltagere fik kickstartet Odsherred Detail 2.0 og fik sig et godt grin fra stand upper Johnny Robersson samt et tilbud om at medvirke til at gøre Odsherred til området med verdens bedste service.

Onsdag kunne en snes mennesker opleve Frank Jensen på slap line på Algade i Nykøbing Sj. hvor han talte over emnet butiksliv eller butiksdød – sådan matcher man de store spillere i detailbranchen.

Læs mere her:

https://odSolgt Retail Edition feb 202065082 (002)

B2B møde på Millcamp Academy

Fredag morgen den 4. september 2020 kl. 8.30, byder Ingerlil Teute indenfor hos MillCamp Academy i Høve.

MillCamp er et center, hvor du bor, hvor du lære, hvor du skaber og hvor du arbejder. Her bidrager du til fællesskabet samtidig at du tilegner dig kompetencer til at komme videre i livet. Ingerlil Teute et stifter af MillCamp Academy i Danmark og har til dagen inviteret hendes finske partnere, som glæder sig til at møde det lokale erhvervsliv.

Du kan tilmelde dig arrangementet her:

https://odsforum.dk/arrangementer/b2b-moede-hos-millcamp-academy/

 

ErhvervsCafé

Som noget nyt i Odsherred Erhvervsforum, byder styregruppen for Liberal Erhverv indenfor til en ErhvervsCafé, hvor den første foregår på Odsherred Teater, hvor Simon Vagn Jensen under overskriften; Det nye Teater – fra vild ide til virkelighed, kurserer over, hvordan kan erhvervsliv og kultur kan blive bedre til at samarbejde og bruge hinanden?

Du kan tilmelde dig her:

https://odsforum.dk/arrangementer/erhvervscafe-paa-odsherred-teater/

 

Erhvervsbyggesager og behandlingstid

Styregruppen for håndværk har sat fokus på sagsbehandlingstiden for byggesager. Der er sendt et åbent brev til kommunens administration og til pressen.

Læs artiklen i Nordvestnyt her:

https://sn.dk/Odsherred/Frygter-fyringer-i-byggebranchen/artikel/1351786

Læs pressemeddelelsen her:

https://odsforum.dk/trods-fyldte-ordreboeger-kan-entreprenoerer-vaere-noedt-til-at-fyre-gode-medarbejdere/

Nye medlemmer i Odsherred Erhvervsforum

Det er glædeligt at flere og flere støtter op om arbejdet i Odsherred Erhvervsforum. Jo flere vi er jo mindre skal hver især yde og sammen er vi stærkere.

Se månedens nye medlemmer her:

https://odsforum.dk/nye-medlemmer-i-august-2020/