Academy inviterer til B2B i Høve

 

Program for B2B mødet:

 Kl. 8,30       Velkomst og præsentation af deltagere

Kl. 8.45       Præsentation af Millcamp Academy v/Ingelil Teute

  • Historie og mission
  • Største succes
  • Største udfordring
  • Visioner for fremtiden

Kl. 9,30       Smalltalk og netværk – Udveksling af visitkort

Kl. 9.55       Afrunding – og oplæg til næste møde

Kl.10.00      Tak for i dag

 

Adresse:      Møllestrædet 36, 4550 Asnæs

Tilmelding:   Senest den 3. september 2020

 

Millcamp Academy:

Millcamp er et Internationalt uddannelsescenter beliggende her midt i Odsherred. På centeret bliver man introduceret til forskellige læringsaktiviteter og mulighed for personlig udvikling.

Millcamp er tilsvarende en dansk efterskole, hvor man får mulighed for at udvide sine evner indenfor fremmedsprog. Man arbejder med at gøre eleverne attraktive for Dansk Erhvervsliv, ved at gøre dem erhvervsinteresserede.

Elevernes nysgerrighed og interesser danner basis for deres personlige udvikling under opholdet. Undervisningen tager udgangspunkt i at man bliver uddannet iværksætter, og undervisninger tager udgangspunkt i at afdække elevens passion og entreprenøregenskaber.

Når man forlader Millcamp efter endt uddannelse, har den unge en bred vifte af kompetencer, som vil gøre den enkelte i stand til at klare sig selv i erhvervslivet.

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste, som deles med de andre deltagere, ligesom du giver tilladelse til at billeder og video taget på arrangementet må deles via digitale medier.

Hvornår:fredag d. 4. september 2020 kl. 8.30 – 10.00
Hvor:MillCamp Academy, Møllestræde 36, 4550 Asnæs

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.