Michelle Svinger benene ud over sengens kant, så fødderne rammer det kolde trægulv. Rejser sig. Tager et vaklende skridt, imens hun glædes over, at hun kan stå, gå, se, høre, huske og tale. Endnu en dag, hvor sklerosen kun driller hendes ben, så det er tungt at løfte. Hun trækker vejret dybt og går over og laver sine yoga solhilsner.

Dengang Michelle fik sclerose begyndte en ny livsstil for hende, men der skulle gå tid, inden hun havde et navn til denne livsstil. Det skete tilfældigt og sammen med Tanja, der til forskel for Michelle, springer op og ud af sengen lige så snart vækkeuret ringer. I spejlet siger hun til sig selv, at i dag bliver en god dag, og smiler, fordi hun ved, at denne beslutning lægger grundlaget for, hvordan hun går ud i verdenen. Sådan har det ikke altid været. Der var en tid, hvor hun levede sit liv gennem frygten for ikke at passe ind, særligt på arbejdet. Et arbejde, hvor hun følte, at hun druknede selvom hun havde succes. Imens hun prøvede at holde sig over vande, ventede hun på, at det hele nok blev bedre. I dag kalder hun denne venten for et ”venteliv”. Som hun konstaterer, fik hun bare for meget af at vente. Til sidst var hun træt af sit job, sig selv og den evige venten på, at alt ville blive bedre … en dag.

Sådan endte de to med at sidde på samme uddannelse.  ”Master i kommunikation og speaking”. Og som livet sker, sidder de her et år efter og samarbejder om, at uddanne andre til ”Personligt Lederskab”

Og de er ude på noget. De vil give ALLE medarbejdere og virksomheder mulighed for at få uddannelse så de kan gøre det samme.  Alt, hvad de gør og laver, er med udgangspunkt i Personligt Lederskab, der IKKE er hjælp til selvhjælp, men en livsstil, som er du veganer eller selvstændig.

Når du er uddannet i Personligt Lederskab vil du opleve at du står i færre konflikter og lykkedes med dine mål privat som på arbejdspladsen. Det giver trivsel og arbejdsglæde som smitter af på dine relationer, dine kolleger og virksomhedens bundlinje.

En livsstil og mindset med Personligt Lederskab, hvor din personlige adfærd skaber ledelse til de ønsker, mål og drømme, du har i livet – Fra vores måde at være på i dagligdagen, på jobbet og fritid, til drømme om at gøre andet.

En livsstil og mindset, hvor din personlige tilstand styrker din ageren på det, der fylder privat og på jobbet. Hvor din personlige tilgang til livet er nysgerrigt, modigt og handlekraftigt.

Et Personligt Lederskab er en livsstil og et mindset, der kræver, at der handles på det, der fylder i livet, hvilket Tanja og Michelle fra strongyou.dk er levende eksempler på.

Ud over, at de uddanner til ”Personligt Lederskab”, fortæller de også i korte speak på 12 min. om, hvad det vil sige at leve ud fra et ”Personligt Lederskab”. De har nemlig en mission: at inspirere dig til at ændre dét, der fylder lige nu og her. I eftermiddag. I aften. I morgen. Ja, resten af dit liv.

Og HUSK:

Hvis du ikke gør noget. Sker der ikke noget! Du er, hvad du gør og ikke, hvad du siger.

Det betyder, at du kan læse og lade dig inspirere af selvhjælpsbøger, foredrag, TEDtalks mv., og i et stykke tid har det gjort indtryk på dig. Herefter fortsætter livet, og dens udfordringer. For livet sker, og det, der sker, er vi, om vi vil det eller ej, en del af.

Torsdag d. 24/11-22 besøger STRONGYOU.dk Torsdag på Tværs hos Odsherreds Erhvervsforum. Tilmeld dig arrangementet HER