Nu er året ved at gå på hæld og Odsherred Erhvervsforum vil gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

Tak for godt samarbejde i forbindelse med:

Tour de France, som var et kæmpe PR-scoop for Odsherred. Tak til Odsherred Kommune, Geopark Odsherred, VisitOdsherred og alle lokale kræfter langs ruten (både virksomheder og bylaug), speciel tak til sponsorerne af Carlos Sastre.

Landliggerweekend, som vi nu sammen med VisitOdsherred har fundet formen af. Tak til VisitOdsherred for et
forbilledligt samarbejde og konceptudvikling. Tak til alle de virksomheder og kulturinstitutioner, som har støttet op om denne aktivitet.

Kulturstien, der åbnede som den første i en række af stier. Godt samarbejde med Nykøbing Havn, Anneberg Kulturpark, Hempel Glasmuseum, Sportsforeningerne på havnen, Købstaden Nykøbing Sj. og Odsherred Kommune.

Erhvervsstrategien, 2023-28 hvor Odsherred Erhvervsforums formænd er blevet budt ind hos Vækst og
Udviklingsudvalget til en givende dialog omkring processen og samarbejdet for strategien.

Uddannelses Alliancen, der blev underskrevet ved generalforsamlingen i april. Tak for et stærkt og vedholdende samarbejde med Senior Vice President i Lundbeck Steen Søgaard, Nordvestsjællands erhvervs- og gymnasieuddannelser, FGU Nordvestsjælland og Odsherred Kommune.

Visionsdagen, blev igen i år en stor succes. Tak for et altid inspirerende og nytænkende samarbejde med Nordvestsjællands erhvervs- og gymnasieuddannelser, FGU Nordvestsjælland, Anneberg Kulturpark og Dragsholm Sparekasse.

BusinessBrunchen med borgmestrene fra de tre kommuner, blev afholdt på 2ØL i Svinninge. En kæmpe succes som gentages i 2023. Tak for et fantastisk samarbejde med Holbæk Erhvervsforum, Kalundborgegnens Erhvervsråd, de 3 borgmestre, Simon Vagn Jensen og 2ØL.

Detailkonferencen i år var afslutningen på det 3-årige projekt Detail 2.0. Tak for et godt  og vedholdende samarbejde med Odsherred Kommune, Bystrategi, Orange Elevator og Sommerland Sjælland.

Vinderbutikker blev resultatet af Detailkonferencen. 4 butikker  ud af 19 interesserede, vandt en handlingsplan. Tak for et stærkt samarbejde med Sparekassen Sjælland, Dragsholm Sparekasse og Odsherred Kommune, som fortsætter i 2023.

Morgenmøder med borgmesteren, er afholdt 2 gange i år. Tak for samarbejdet til Fårevejle Hallen, Aksen i Asnæs og Odsherred Kommune.

Udbud grønt område hvor vi havde en tæt dialog med anlægsgartnerne og erhvervskonsulenterne i Odsherred Kommune. Konklusionen er at det må vi gøre mere af.

Byggesagsafdelingen er åbne for et tættere samarbejde. De har virkelig mange byggesager og til trods en begyndende afmatning, så kan de stadig ikke mærke en faldende sagstilgang. Vi vil have fokus på at holde vores medlemmer orienteret om udviklingen og prøve at afhjælpe forståelsesproblemer i 2023.

Folkemødet er en tilbagevendende succesfuld begivenhed i Odsherred. Tak for et stærkt og hyggeligt samarbejde med den Rytmiske Højskole, LOF, Visit OdsherredUlvsborgen, Odsherred Teater og Odsherred Kommune

Årets lærling. For fjerde år i træk, har vi i et godt og vedholdende samarbejde med Danske Bank kåret årets elev eller lærling.