Hvad er Personligt Lederskab?

Forstå dine værdier, persontype og overbevisninger – Kend de redskaber, der skal til for at skabe mental trivsel og skab resultater for dig og virksomheden – Lær at arbejde produktivt med dine potentialer – Det er opskriften på Personligt Lederskab.

Hvis du, som virksomhed, ønsker, at alle medarbejdere skal trives mental, er Personligt Lederskabs uddannelsen grundfundamentet for dette. 

Det handler om at være bevidst om, hvem, du er. Hvilke redskaber, der hjælper dig i konfliktfyldte og pressede situationer, så du til hver en tid kan kickstarte dine potentialer. Stå op om morgenen og pas dit liv og dit arbejde med et bevidst mindset. Det giver god energi, klar kommunikation og trivsel.

Odsherred Erhvervsforum har spurgt, om det er muligt for os at tilbyde dig, der er medlem af dette netværk, en specialpris på “Personligt Lederskab” uddannelsen.

Specialpris til medlemmer

Som medlem i Odsherreds Erhvervsforum kan du købe uddannelsen til kr. 3.490 pr. person. Men du kan få mere en blot en specialpris.

Vi kan hjælpe dig med at søge tilskud fra AMU/Dekra uden beregning. Din virksomhed kan få dækket meget af udgiften til deltagergebyret, også selvom du får det til specialpris.  Det kan vi fordi uddannelsen er godkendt af AMU/DEKRA.

Specialpris gælder til februar 2023

Du kan gøre brug af din specialpris frem til februar 2023. Du kan forvente at vi har plads til 8 hold frem mod denne dato.

Giv dine medarbejdere dén ekstra julegave også vil være en gave til din virksomhed.

Vi er klar til at tale med dig.

Tanja og Michelle 

Mentaltræner og Performancecoach

hallo@strongyou.dk – 31 22 92 26 / 22 94 97 22

www.strongyou.dk – Mentaltræning er resultatskabende

Læs som PDF HER