Problemer med at læse dette nyhedsbrev? Se det i din browser

 

Efteråret 2022
Sekretariatet er nu tilbage fra sommerferie og vi håber at de af vores medlemmer, som allerede har haft ferie, er vendt tilbage fra ferien med fornyet energi. For dem som endnu har travlt med at betjene kunder her i sommervejret, så håber vi at I kommer til at nyde jeres ferie, når den kommer til jer. Som vi tidligere har annonceret så vil vi efteråret prøve at lave nogle aktiviteter, hvor vi går bredere ud til specifikke interessenter for at øge kendskabet til Odsherred Erhvervsforum. Mandag den 29. August vil bestyrelsen selv opsætte mål for denne strategi, således at vi kan måle om vores opsatte KPI bliver opfyldt med den nye strategi.

———————————————————————————————————————-

Torsdag på tværs – 29. september

 

Dette nye netværk er for alle, som gerne vil møde andre erhvervsdrivende. Man er velkommen til at byde en anden med. Der vil være et kort indspark i starten af mødet, men hovedvægten vil være på at få netværke samt få skabt nye relationer – så husk visitkortene.
På dette første møde vil Lene Wiehe fra Dansk Firmaidræt fortælle og inspirer alle omkring deres arbejde og aktiviteter både på landsbasis og lokalt. Mødet starter med at alle får serveret maden sammen med en øl, en sodavand eller postevand. Prisen er kr. 150,-, som betales på Mobilpay inden mødet. (Vi er ved at få oprettet en Mobilpay-konto)
Hvis man har ønsker til specielle brancher, så må man meget gerne give os besked inden netværksmødet, så skal vi nok sørge for at I bliver præsenteret overfor hinanden. Vi opfordre alle til at deltage i møderne henover efteråret, således at vi kan evaluere i december om dette tiltag skal fortsætte. Møderne ligger den sidste torsdag i månederne september, oktober og november.

 

———————————————————————————————————————-

Det Grønne Iværksætterlegat

Det Grønne Iværksætterlegat uddeles to gang årligt til danske iværksættere, studerende og foreninger, som støtte til projekter eller forskring til fordel for grønne og bæredygtige rejser og transport. Der kan også ansøges til projekter som indirekte understøtter grønne rejser/transport.

Formål

Legatuddeler TravelGreen.dk (Bermann & Rosenberg Media ApS) ønsker at støtte danske projekter og forskning inden for grønne rejser og transport. Hele verden rejser til stadighed mere og mere, samtidig har vi brug for nye, grønnere og mere bæredygtige måder at rejse på, så vi kan skære ned på CO2-udledningen og skåne miljøet.

Hvem kan ansøge?

Det Grønne Iværksætterlegat kan ansøges af:

  • Iværksættere (herunder selskaber)
  • Studerende
  • Foreninger

Bemærk at ansøger skal have dansk statsborgerskab og kun selskaber med dansk CVR-nummer kan ansøge.

Legatbeløb

Der kan ansøges et valgfrit beløb op til max. 25.000 kr.

Interesseret? – Læse mere HER


———————————————————————————————

Dansk Firmaidræt inviterer til Vandrefestival konference

Hvor du bl.a. kan høre oplæg med disse to herre – Chris Macdonald og Mikael Kamper

Der er mulighed for at få VIP billetter

Læs mere HER

Konferencen er for dig, der arbejder med gang og vandring i dit professionelle eller faglige virke. Programmet er bygget op i to tematiske hovedspor; Sundhed og Arbejdsliv.
Deltag i to spændende konferencedage med spændende oplæg, workshops, paneldebatter, vandringer og walk-and talks i Nordsjællands smukke natur.

Vi gør plads til netværk og sparring i løbet af dagene, så du kan rejse hjem med ny viden, inspiration til handling og måske forandring i din måde at arbejde med gang- og vandring på.

Se hele programmet for konferencen 25. – 26. august på Esrum Kloster & Møllegård HER
————————————————————————————-

Strategisk-fysisk udviklingsplan i offentlig høring
Et turismemæssigt kraftcenter på Sjælland

Sidste frist for høring den 18. august 2022
 

I sommeren 2021 igangsatte Odsherred Kommune, i samarbejde med Dansk Kyst- og Naturturisme, arbejdet med en strategisk-fysiske udviklingsplan for Nykøbing og omegn samt Havnebyen. Formålet med den strategisk-fysiske udviklingsplan, er at understøtte en bæredygtig udvikling af Nykøbing Sj. og Havnebyen som turistdestinationer med afsæt i – og for – hele Odsherred.
Se hele projektet HER

————————————————————————————————————————

Lørdag den 10. september 2022

Glæd dig til et spændende program, du kan downloade HER
——————————————————————

Kommende arrangementer

22. august : Miniseminar omkring Servicekurser i Odsherred
29. august : Strategidag for Bestyrelsen i OEF
10. september : Folkemødet ved den rytmiske højskole
12. september : Visionsdag om iværksætteri og nytænkning
13. september : Myndighed og Erhvervsservice i samarbejde med Odsherred Kommune
20. september : Udlejere og ejendomsmæglere
20. september : Kulinarisk erhvervsnetværk på Odden
29. september : Torsdag på tværs

Se alle vores arrangementerne og tilmeld dig her

Vi skal have flere med!

Facebook-siden Sammen om Odsherred er stedet, hvor flere og flere lægger opslag op om produkter og ydelser i Odsherred. Siden vokser stille og roligt, men vi skal være endnu flere, så vi virkelig kan gøre opmærksom på alle de lækkerier, Odsherred har at byde på. Og det kan du hjælpe til med. Del og invitér dine venner igen og igen, så de aldrig i tvivl om, hvor de skal købe deres varer.

 

Se Facebook-siden her

Adresse:
Bjarkesvej 1,
4500 Nykøbing Sj.

CVR-nummer: 37 81 86 82
 

© Odsherred Erhvervsforum – kom til møde her

Like os på Facebook

Følg os på LinkedIn

Facebook
LinkedIn
YouTube
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails? Klik her


This email was sent to <<E-mail adresse>>

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

Odsherred Erhvervsforum · Bjarkesvej 1 · Nykøbing Sjælland 4500 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp