Odsherred Erhvervsforum råder over en unik viden om erhvervsvirksomheder i Odsherred, og vi råder over en lige så unik række af erhvervspersoner, der hver især har nogle yderst kompetente kvalifikationer inden for virksomhedsdrift.

Disse kompetencer skal vi have ud og arbejde, således at vi får et endnu mere blomstrende erhvervsliv i kommunen.

Odsherred Erhvervsforum vil derfor facilitere fire forskellige professionelle kompetencenetværk, som hver især vil rumme en række personer, der stiller sig til rådighed for andre virksomheder i fx en professionel bestyrelse eller et advisory board. De fire nye kompetencenetværk er:

Se den udsendte pressemeddelelse HER

I Odsherred kommune kan du få gratis og uvildig sparring, når du vil starte egen virksomhed. Du kan kontakte Erhvervsservice: Anette Friis  annfr@odsherred.dk, 51449780 eller du kan læse mere på Virksomhedsguiden.

I Odsherred Erhvervsforum har vi en underskrevet samarbejdsaftale med Odsherred Kommune og et tæt, positivt og konstruktivt samarbejde med Erhvervsservice.

Odsherred Erhvervsforum arbejder for at forbedre erhvervslivets vilkår i Odsherred.

Vi er omkring 400 medlemmer på tværs af brancher, som alle ønsker at være med til at skabe vækst.

Vi hjælper og inspirerer hinanden og som et ekstra tilbud, har vi nu udviklet en helt selvstændig aktivitet rettet mod netop iværksættere, der er etableret.

Vi ved at der er mange udfordringer og spørgsmål for en iværksætter i hverdagen. Dem vil vi gerne hjælpe dig med at give nogle svar på. Det kan være spørgsmål der handler om økonomi, finansiering, revision, markedsføring, salg, eksport, udvikling, produktion, detail… Med andre ord inspiration fra aktive erhvervsfolk, som har fingeren på pulsen på de spørgsmål, som du vil have nogle svar på!

Vi har udviklet et forløb for iværksættere, der løber over 4 møder fordelt på 3 måneder.

Det er gratis for dig at deltage. Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at kontakte Odsherred Erhvervsforum, Anni Juul Jensen, anni@odsforum.dk, Mobil: 4273 5125