De seneste år har virkelig vist, hvor stor betydning dagligvarebutikkerne har for lokalområdet – ikke blot som stedet, hvor vi køber ind til aftensmaden, men også i kraft af mange arbejdspladser, udlevering af pakker, køb af håndkøbsmedicin og stedet, hvor vi mødes med og udveksler nyheder med de øvrige lokale.

Samtidig har butikkernes engagement og økonomiske støtte til det lokale nær- og foreningsmiljø utrolig stor betydning for lokalsamfundets fortsatte positive udvikling. Ligesom deres fokus på at skabe bosætning ved bl. a at bygge og udleje ejendomme er af stor vigtighed. Vi tænker måske ikke over det i det daglige, men det har uden tvivl stor betydning, at vi handler i en dagligvarebutik, der giver tilbage til samfundet.

Vores medlem Lis Lykke skrevet en række spændende artikler om – i første omgang  – Brugsernes store involvering i lokalsamfundet i Odsherred. Artikelrækken vil fortsætte med øvrige virksomheder, der har stor betydning for lokalområdet. Har du en god idé til en virksomhed, der fortjener at få fortalt den gode historie, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan læse artiklerne her:

SuperBrugsen Asnæs – “Det ligger i vores DNA at ville udvikle området”

SuperBrugsen Sjællands Odde – “Borgerne ved at de altid kan regne med os”

SuperBrugsen Nykøbing Sj. – “SuperBrugsen i Nykøbing er meget mere end en dagligvarebutik”

SuperBrugsen Vig – “Strategien er klar – vi vil investere i lokalområdet”

SuperBrugsen Højby – “Vi kom i Klub 100 ved udgangen af 2020”