Et gammelt ordsprog siger:

“Giv en mand en fisk og du har stillet hans sult for en dag, lær ham at fiske og du har stillet hans sult for resten af livet.” Med andre ord; du har givet ham muligheden for at skabe en karriere som fisker. Vi tilbyder nøjagtig det samme til virksomhederne i Odsherred: Vi tilbyder jer værktøjerne til at I kan skabe trivsel både hos jer selv og jeres ansatte, så I kan skabe succesfulde virksomheder i Odsherred med overskud, økonomisk såvel som mentalt overskud.

Derfor er det også vores ambition at I vil opleve at der sker noget nyt i Odsherred Erhvervsforum. Det skal være sådan at ingen virksomheder i Odsherred, skal være i tvivl om at OEF står for at bidrage med værktøjer til at skabe øget trivsel hos dem og i deres virksomheder. Både den mentale og den økonomiske trivsel. På den måde kan OEF samtidig bidrage til virksomhedernes ESG og med vores nye års fokus særligt på områderne “Kompetencer og social trivsel”. Vi bidrager til at styrke virksomhederne på et område som tidligere har været stærkt overset og derfor er vi stolte af at kunne styrke både de faglige og personlige kompetencer i virksomheden.

Og vi gør det i samarbejde med et af vore gode iværksætter medlemmer – StrongYou.dk

Allerede nu kan vi præsenter 3 kurser som du og dine ansatte kan tilmelde sig. Det er bl.a. det du får som medlem.

Når du vælger at styrke trivslen, kan din virksomhed skabe flow, fastholdelse og en sund fremtid.

Kursus i iværksættertrivsel – Ledertrivsel og Overskud i livet

Vil du vide mere om kurserne inviteres du et et webinar, hvor du får en smagsprøve på undervisningsformen. du kan møde underviserne og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du har.

Har du ikke mulighed for at deltage på tidspunktet, kan du blot se det senere, da en optagelse af webinaret vil være tilgængelige i en periode.

Vi glæder os til at se dig.

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams-møde

Deltag på din computer, mobilapp eller rumenhed

Klik her for at deltage i mødet

Meeting ID: 312 033 642 631
Adgangskode: 3zQpRR

Download Teams | Deltag på internettet

Få mere at vide | Mødeindstillinger

Hvornår:onsdag d. 7. februar 2024 kl. 10.00 – 11.00
Hvor:Teams møde, Se link, i invitation

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.