Udnyt tiden optimalt – Bliv klar til tiden efter Covid-19
På EUC Nordvestsjælland ønsker vi at hjælpe virksomheder og ledige med at bruge denne vanskelige tid konstruktiv, så både virksomheder og ledige står stærkt efter Covid-19. Herunder ses en liste over tre konkrete onlinetilbud. Vores kurser er designet som AMU-kurser med lav brugerbetaling (typisk 121 – 172 kr. pr. dag) og med mulighed for løntabsgodtgørelse (VEU-godtgørelse) på 881 kr. pr. dag. Altså en god forretning. En del kan desuden søge supplerende støtte i de overenskomstaftalte kompetencefonde. Se hele listen over vores online-kurser her.

Grundlæggende lederuddannelse – Danmarks største og mest anerkendte lederuddannelse

Har I nye ledere i jeres virksomhed, drømmer nogle af jeres medarbejdere om at kunne tage ledelsesansvar i fremtiden eller er der erfarende ledere, der ser muligheden for at supplere sine ledelseskompetencer med denne uddannelse, så er det muligt med dette online ledelseskursus, der er udviklet af bl.a. Lederne og Dansk Industri. Uddannelsen består af 13 undervisningsdage, den centrerer sig om forandringsledelse, mødeledelse og den vanskelige samtale, og den afsluttes med en test og et statsanerkendt bevis på gennemførsel. Kurset har fleksibel opstart og kan tilgås fra alle former for ’devices’.

Se mere og tilmeld dig kurset her.  https://eucnvs.dk/lederuddannelsen-er-online/
Pris: 2.244 kr. Løntabsgodtgørelsen udgør 12.370 kr., hvis du er i AMU målgruppen.
Kontakt Charlotte Søe for mere information.
Tlf.: 72 29 03 06 eller på mail: csj@eucnvs.dk

Grundlæggende rengøringshygiejne – Bliv opdateret på de helt nye Covid-19 regler og krav

Der er indført nye regler og krav på rengøringsområdet i forbindelse med Covid-19. Dette kursus hjælper dig med at håndtere disse. Kurset tager 1 dag, og er specieludviklet for at sikre en korrekt håndtering af rengøring efter Covid-19. Kurset foregår online med en underviser, der har indgående kendskab til det praktiske arbejde, branchen og de nye regler på området. Forløbet afsluttes med en test og et statsanerkendt bevis for gennemførsel. Kurset har fleksibel opstart og kan tilgås fra alle former for ’devices’.

Se mere og tilmeld dig kurset her.   https://eucnvs.dk/laer-at-stoppe-virus-smitte-online/
Pris: 121 kr. Løntabsgodtgørelsen udgør 881 kr., hvis du er i AMU målgruppen.
Kontakt Lis Hansen for mere information.
Tlf.: 72 29 03 06 eller på mail: llh@eucnvs.dk

Truckcertifikat

Påbegynd nu 3-dags teoretisk undervisning på dit 7-dags truckcertifikat. Den teoretiske undervisning foregår online og den praktiske gennemføres, når skolen åbner igen. Den praktiske undervisning kan både gennemføres i Kalundborg på Processkolen eller i Audebo. Kurset udbydes som ’åbent værksted’, hvilket betyder, at du kan starte præcis den dag, som passer dig.

Se mere og tilmeld dig kurset her.   https://eucnvs.dk/gaffeltruck-b-delvist-online/
Pris: 882 kr. Løntabsgodtgørelsen udgør 6.661 kr., hvis du er i AMU målgruppen.
Kontakt Charlotte Søe for mere information.
Tlf.: 72 29 03 06 eller på mail: csj@eucnvs.dk