TEMA

Folkemødet 2022 fokuserer igen på bæredygtighed, men forsøger at være bæredygtigt i sig selv, samtidig med, at vi gerne ser, hvad de enkelte deltagere gør og hvilke overvejelser I gør jer omkring bæredygtighed – både socialt, økonomisk og miljømæssigt. Tænk gerne de utraditionelle og skæve bæredygtigheder ind i jeres individuelle programmer. 

TILMELDING

Vi vil bede jer om senest 7. juni at følge linket: https://podio.com/webforms/27385765/2115353 og udfylde jeres tilmelding og indholdsønsker.

Tænk over, om I vil levere en debat, en workshop, en samtale, et forsamlingshusindslag, eller om I har en børneaktivitet, en kulturel aktivitet, en salgsbod, madbod eller lign.

Det vil koste et symbolsk beløb på 500 kr. at opstille kommercielle salgsboder (gælder både mad og kunsthåndværk/ iværksætteri/lokale produkter osv.) mens det er gratis at byde ind med ikke-kommercielle aktiviteter. Hvis overskuddet fra salgsboden går til en forening, er det gratis.

Du kan HER se en oversigt over pladsen.

PULJE

Vi har afsat en pulje til trækplastre og spektakulære ideer, som I kan søge, hvis I gerne vil invitere et stort navn til folkemødet. Da puljen kun er på 50.000 kr. i alt, vil vi bede jer om også at finde midler i egen organisation eller gennem lokale fonde som Nordeafonden, Sparekassen Sjælland mv. Ansøgning til puljen skal udfyldes i tilmeldingen.

Folkemødet foregår lørdag den 10. september kl. cirka 9-17 på Den Rytmiske Højskole.

Spørgsmål? Skriv til Anne-Marie på anmdo@odsherred.dk

Venlig hilsen

Folkemødet i Odsherred

STYREGRUPPEN

Amalie Petersen, Byrådet, formand

Lars Gjerlufsen, Den Rytmiske Højskole

Claus Rex, Visit Odsherred

Mette Møller Olsen, LOF

Mette Bohart, Ulvsborg

Leiv Arne Kjøllmoen, Odsherred Teater

Anni Juul Jensen, Odsherreds Ervhervsforum

Jan Staunsbjerg, Odsherreds Erhvervsforum

Karina Vincentz, borgmester

Anne-Marie Donslund, Kultur og fritid