Vinderbutikker i Odsherred

Vi mødes til evaluering den 20.11.23 kl. 18.30 over SuperBrugsen i Asnæs

Alle er velkomne. Tilmeld dig HER

Hvordan kan vi sammen bidrage til en styrkelse af et attraktivt handelsliv i Odsherred og tiltrække flere ildsjæle?

I erhvervsstrategien 2023 – 2028 er der sat fokus på byudvikling. For at byer kan udvikle sig, er der brug for attraktive butikker, hvor borgere og landliggere kan købe kvalitetsvarer og føle sig serviceret af kompetente forretningsfolk. Hvordan sikre vi det? Hvordan kan vi sikre at alle butikslokaler i Odsherred er fyldt med attraktive varer og et serviceminded personale? Kort og godt; Hvordan sikre vi et attraktivt handelsliv i Odsherred?

I Odsherred Erhvervsforum er vi til alle tider optaget af at ”sammen er vi stærke”.

Ni vidt forskellige forretninger i Odsherred har fået udarbejdet en handlingsplan af Bystrategi. Målet med handlingsplanen er et løft på bundlinjen på mindst 200.000 kr. pr år via tiltag der implementeres over max 2 år.

Nu vil vi gerne høre hvordan det er gået, så vi kan lære af hinanden. Repræsentanter fra de ni butikker vil fortælle om de tiltag de har gjort i det forløbne år. Hvad er svært? Hvad er lige til at gå til? Hvilken hjælp er der brug for? Hvilken erfaring har forretningerne gjort sig? Osv osv

Vi har inviteret Torsten Bo Jørgensen fra Bystrategi med til evalueringen, hvor han vil bidrage med sine erfaringer med udvikling af levende bymidter i hele Danmark.

Kan vi bruge det til noget i Odsherred?

Derudover får vi besøg af Søren Wagner fra Deeper Roots, som fortæller om sin vej til Odsherred og som er en af de ildsjæle vi gerne vil have flere af til Odsherred.

Vi glæder os til et par inspirerende timer hvor videndeling, erfaringer og de gode historier er i højsædet. Arrangementer er gratis – alle er velkomne – tilmelding nødvendig og kan ske HER

Historien:

Inspireret af Torsten Bo Jørgensen fra Bystrategi.dk og hans bog; Vinderbutikker, satte vi sidste år projekt Vinderbutikker i Odsherred i søen.

Torsten har skrevet en guide til glade kunder og god bundlinje ved hjælp af portrætter af dygtige detailhandlere og deres butikker der, på trods af svære vilkår, evner at drive en rentabel forretning.

Guldager sko i Nykøbing Sj. er et af portrætterne i bogen:

”Skobutikken på byens gågade blev etableret i 2018. Kunderne er lokalbefolkningen og turister, heraf mange fra København. Ingen Hjemmeside, kun sparsom Facebook aktivitet. God rådgivning og et spændende sortiment er nøgler til succesen. Ny inspiration hentes fast på messebesøg i Italien.

Casen viser, at man kan starte skobutik med økonomisk succes, hvis man tilbyder viden, sublim service og et bredt sortiment – og tænker både lokale og sommerhusturister med som publikum.”