Jeg har udviklet et brætspil, som hedder “Odsherred på spil”.

Formålet er at brande Odsherred, så flere får øjnene op for alle de muligheder for aktiviteter og oplevelser af næsten enhver art, der er i vores område.
På den måde fungerer det som sjov guide, hvilket vil være noget både turister, sommerhusejere og fastboende kan have glæde af.
Det er min erfaring, at de færreste af os ved ret meget om, hvad der kunne være interessant i vores lokalområde, og et spil er en underholdende måde at få det formidlet på.
I spillets quizdel er der 200 spørgsmål og 600 svarmuligheder om alt fra natur, historie, kultur, nutid og alt, hvad der ellers er af spændende, positive og sjove vinkler på vores område.
I løbet af spillet kommer man igennem en rute i hele Odsherred, og i quizdelen nævnes de forskellige byer, landsbyer og steder adskillige gange. For eksempel nævnes Vig 20 gange, Højby, Fårevejle og Odden hver 25 gange, Rørvig og Asnæs 40 gange og Nykøbing 60 gange.

 

Jeg søger nogle sponsorer, som vil bidrage lidt til at spillet kan blive sat i produktion. Nogen har meldt sig, men der er brug for lidt flere.

Som sponsor får man naturligvis noget til gengæld, idet virksomhedens navn og logo vil blive synligt, hver gang spilleæsken åbnes.
Derudover vil der blive kampagner på hjemmeside og sociale medier og presseomtale i forbindelse med spillets lancering.
Det er efter aftale muligt at købe et antal spil til kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser med ekstra spørgsmål/svar om ens egen virksomhed.

Jeg kommer naturligvis gerne rundt og viser spillet og fortæller om mulighederne.

 

Med venlig hilsen

Abild

Søren Moses
sorenmoses@live.dk

Tlf.: 61315440