Synes du også, det er svært at være på forkant med udviklingen i byggebranchen? Du er ikke alene, og derfor har vi planlagt en workshop, der giver dig mulighed for at fokusere din indsats bedst muligt.

Workshoppen afholdes tirsdag den 22. marts 2022 kl 13.00 – -16.00 på

Ressource City
Maglemølle 31
4700 Næstved

Tilmelding kan ske HER

På workshoppen kommer du til at samarbejde med andre aktører fra branchen, så I sammen kan diskutere udfordringer og muligheder, der tager udgangspunkt i jeres behov og dagligdag. Det er en oplagt mulighed til at idéudvikle sammenspillet mellem din forretning og digitale teknologier, der kan understøtte virksomhedens udvikling.

Måske er du arkitekt eller rådgiver og har brug for at høre om datasystemer og modelleringsværktøjer, der hjælper dig med styre og dokumentere dit projekts bæredygtighed. Måske er du som entreprenør interesseret i at vide mere om, hvordan intelligente maskiner kan løse opgaver på byggepladsen, så det nedbringer spild, nedslidning og frigør dine folk til at varetage andre opgaver.

Få indblik i de teknologier, branchen kommer til at bruge – og allerede bruger – til at løfte bæredygtigheden i byggeriet. Du kan også sparre med eksperter og netværke med ligesindede om, hvordan disse teknologier skaber værdi for lige netop din virksomhed.

Program

13.00 Velkomst v/ Jakob Stræde, WE BUILD DENMARK

13.10 Robotteknologiske trends, muligheder og barrierer, v/ Teknologisk Institut

13.30 Tech Session – 22 markedsparate teknologier og hvordan de bruges som løftestang for bæredygtighed i byggeriet, v/ NIRAS

14.20 Pause og netværk

14.35 Tech Session fortsat

15.20 Opsamling v/ Jakob Stræde

15.30 Netværk og mulighed for sparring

16.00 Tak for i dag