Mandag d. 19.11. afholdt vi et spændende B2B møde på Lammefjordens Destilleri, hvor de og andre lokale fødevareproducenter uddelte smagsprøver og fortalte om deres virksomheder.

Som første punkt var der inviteret to særlige gæster, nemlig vores to folketingsmedlemmer Rasmus Horn Langhoff og Jacob Jensen. Sidstnævnte måtte melde afbud i sidste øjeblik, da han deltog i finanslovsforhandlinger. Dejligt at vores folkevalgte sidder så tæt på magten.

Rasmus og stor spørgelyst blandt deltagerne gjorde sit til, at det blev en meget informativ dag, og der blev diskuteret alt fra turisme over transport, til udflytning af uddannelse og arbejdspladser til Vestsjælland.

Det lå Rasmus meget på sinde, at det ikke er de helt korte ophold fra kinesere og indere, som skal redde Danmarks og især Odsherreds turistindtægter. Her er det klogere at satse på Tyskland og andre nærtliggende lande, som tager længere ophold og dermed giver flere indtægter til detail og lokale fødevarer.

Omkring transport ser Rasmus en vigtig udvikling, hvis man kan forlænge Odsherred banen, så den kan køre videre til både København, Slagelse og Kalundborg.

Udflytning af læreruddannelsen er lige nu det, som Rasmus kæmper hårdest for. Det er meget vigtigt for ham, at den kommer til at ligge i Vestsjælland, men han ville ikke sætte bynavn på. Et politisk klogt træk, som lige nu giver sammenhold i landsdelen om den fælles kamp.

Efter at politiker delen af mødet var afsluttet fortalte Lammefjordens Destilleri, Ørnberg Vin, Skelbjerggård og Rørvig Dessert om deres produkter og virksomheder, og der var mulighed for at smage på dejlige produkter fra alle 4 virksomheder.

B2B mødet afsluttede med en meget spændende rundvisning på Destilleriet, hvor Kasper fortalte om udfordringer, successer og produktionsmetoder.

Odsherred Erhvervsforum afholder også B2B møder i 2019, så mød op og hør om andre medlems virksomheder og udvid dit netværk.

Første B2B møde bliver vores nytårskur d. 7. januar 2019 kl. 15.00. Der kommer mere info ud om indholdet senere.