TO NYE ANSIGTER I ODSHERRED ERHVERVSFORUM (OEF)

Margrethe Bjerre og Anni Juul Jensen skal bære Erhvervsforum videre

OEF vil gerne byde velkommen til sine to nye medarbejdere; Økonomi- og sekretariatsmedarbejder Margrethe Bjerre og Udviklings- og Procesmedarbejder Anni Juul Jensen.

 

Pr. 1.8. er Margrethe Bjerre startet i OEF og skal fremadrettet varetage de opgaver Tina Lassen tidligere haft ansvaret for.

Margrethe har været 32 år i Danske Bank koncernen, både som børsmægler i Realkredit Danmark og forretningsudvikler i Danske Banks IT-afdeling. Senest kommer Margrethe fra en økonomi stilling hos Berendsen Textil Service A/S i Holbæk.
Derudover har Margrethe en HD i finansiering og merkonom i personale/organisation, IT og regnskab.

 

Pr. 6.8. er Anni Juul Jensen startet i OEF og Anni skal fremadrettet varetage nogle af de opgaver som Jes Wilhelmsen tidligere har haft ansvaret for.

Anni har en bred baggrund fra det private erhvervsliv og har de sidste 4 år arbejdet som konsulent for Kalundborgegnens Erhvervsråd, med ansvar for bl.a. B2B og projekter for Kalundborg Jobcenter. Tidligere har hun arbejdet som HR-partner og projektleder hos Lemvigh-Müller.
Derudover har Anni en teoretisk baggrund med en HR-akademiuddannelse tillige med en uddannelse som coach og samtaleterapeut.

 

Dette betyder samtidigt, at vi siger farvel til vores dygtige konsulent Jes Wilhelmsen, som har lagt en utrolig mængde tid og energi i, at få Odsherred Erhvervsforum op at køre. Vi anerkender, og er utroligt taknemlige for Jes’ arbejde for og sammen med os. Der havde ikke været et erhvervsforum uden Jes og hans evige gå-på-mod.

 

Samtidig siger vi farvel til vores dygtige administrative medarbejder Tina Lassen, som af personlige årsager har valgt at forlade Odsherred Erhvervsforum. Hendes varme smil og store service vil blive savnet hos mange medlemmer.

 

Ønskes yderligere oplysninger, bedes kontaktet

Formand Henrik Andersen,
Mobil 23 37 60 06

Margrethe Bjerre

Anni Juul Jensen