Heywork er en udviklings- og rådgivningsvirksomhed inden for gastronomi.
Vi samarbejder med spisesteder, kommuner, destinationer, kulturinstitutioner og gastronomiske virksomheder om at udvikle deres drift, identitet, oplevelser og fortælling.

Vi arbejder for at skabe klarhed og fremdrift dér, hvor det kan være svært at se skoven for bare træer.
Vores fokus er at synliggøre potentialer og omsætte dem til konkret handling.

Heywork er stiftet af Tora Bjarnason, uddannet kok, tidligere gastronomisk udviklingschef i Tivoli og mangeårig iværksætter.
Tora har arbejdet med udviklingen af et bredt spektrum af koncepter, projekter, events og pop-ups fra idé og konceptudvikling til design, implementering og formidling.

Hun bor på en gård i Odsherred, har rødder i København og en base i Ligurien. Hendes tilgang er analytisk, systematisk og lyttende, for opgaven starter med at forstå drivkraften og menneskene bag. Ofte er alt det nødvendige allerede til stede, det skal blot struktureres og bringes i spil.