Udvalg 1: Detail

Der arbejdes intenst på både at styrke samarbejdet mellem detailområdet i Nykøbing og i Asnæs, i håb om at kunne spille hinanden stærke og styrke handelslivet i Odsherred.

I samarbejde med udvalget for lokale fødevarer planlægges strategien for hvordan og hvornår de lokalefødevarer introduceres i bl.a. SuperBrugsen i Højby

 

Udvalg 2: Håndværk

Formand Bent Jørgensen beretter: Vi er ved at nedsætte en arbejdsgruppe, der kan kigge på affaldsgebyret for de erhvervsdrivende i kommunen. Kan det gøres smartere, nemmere og mindre omkostningstungt?

Samtidig er vi ved at opstarte en dialog med Odsherred Kommune vedr. at få flere ufaglærte til at blive faglærte.

Ønsker du at deltage aktivt i udvalget så kontakt Bent Jørgensen på bj@eiland-electric.dk

 

 

Udvalg 3: Lokale fødevarer

Formand for ”Lokale fødevarer” Jesper Adler fortæller, at der er ved at komme godt gang i kommunens køb af lokale råvarer til deres køkkener.
Den 18. april blev der afholdt et stort informations- og dialogmøde, om den kommende distributionsordning.

Der arbejdes nu videre på at få udbredt de lokale produkter til dagligvarebutikkerne
Du kan læse mere om distributionsordningen her
Hvis du er interesseret i at deltage i dette samarbejde kan du kontakte Tina Lassen på tina@odsforum.dk eller på telefon 60594455

Udvalg 4: Industri

Formand Niels-Henrik Dreesen fortæller, at der i udvalget sættes fokus på følgende områder:

Samarbejde mellem industrivirksomhederne: Hvordan udnytter vi hinandens erfaringer optimalt.

Lærlinge/elever: Der skal arbejdes mod at have fælles elever. På den måde får eleverne en mere all-round uddannelse og er bedre rustet efter endt uddannelse.

Ønsker du at sidde med i udvalget og dets arbejdsgrupper, så kontakt Tina Lassen på tina@odsforum.dk eller på telefon 60594455

 

Udvalg 5: Liberale Erhverv

Jens H. Elmerkjær, formand for liberale erhverv, fortæller, at udvalget vil sætte fokus på at skabe de netværk, som medlemmerne ønsker og samtidig kigge på muligheden for at afholde events der kan samle hele foreningen.

Her kan du læse mere om udvalget