Problemer med at læse dette nyhedsbrev? Se det i din browser

Strategidag i Odsherred ErhvervsForum

Vi afholder strategidag for bestyrelsen og sekretariatet mandag den 11. oktober, så vi kan blive skarpe på indsatsen det kommende år.

Dagen skal være med til at evaluere hvilke delmål eller mål, som vi har opfyldt det seneste år og hvilke nye mål eller delmål vi skal opsætte for det kommende år.

————————————————————

Invitation til alle iværksættere i Odsherred

Odsherred Erhvervsforum holder næste inspirationsaften onsdag den 27. oktober kl. 19.

Læs mere og tilmeld dig HER
———————————————————————-

Nyt fra Odsherred Kommune

Høring: Udbudsplan 2022 Odsherred Kommune

Odsherred Kommune ønsker hermed at indbyde Odsherred Erhvervsforum til at afgive høringssvar på Kommunens udbudsplan for 2022. Udbudsplanen vil efter endt høring, blive sendt til godkendelse hos Økonomi udvalget, via Direktionen i Odsherred Kommune.
 
Høringssvar imødeses venligst  den 18. oktober 2021, og er der spørgsmål – kontakt venligst Mikael eller Carsten.
 
Høringssvar kan fremsendes til udbudskonsulent Mikael Juelsgård Horte(mijho@odsherred.dk) og Carsten B. Jensen(cabje@odsherred.dk). På forhånd tak for jeres interesse.
 
NB
Vær venligst opmærksom på den særlige NOTE f.s.a. de tekniske områder nævnt jf. egne udbud 2022, 28 – 35.

—————————

Julegaver til medarbejdere i Odsherred Kommune 

Lidt tidligt for os at tale om julegaver, men ikke for jer 😊
 
Igen i år ønsker Odsherred Kommune at købe julegaver til medarbejderne. Denne gang til alle, dvs. samlet om mere end 3000 julegaver. Kommunen ønsker at give medarbejderne mulighed for at vælge blandt en række forskellige gaver. Gaverne skal have en pris på 300 kr. plus moms. Gaven kan IKKE være et generelt gavekort, hvor medarbejderen kan købe frit op til beløbet. Der skal være tale om en billet, en gavekurv eller lign. Leverandørerne skal påregne at skulle levere gavekurve 8-10 forskellige steder i kommunen. Hvis der er tale om gavekort skal I administrere udlevering / afhentning i butik eller lign.
 
I år foregår processen på en anden måde end sidst, for at kommunen overholder alle EU-regler. Derfor er der nogle formalia, som skal overholdes:
 

  1. For at komme i betragtning til at kunne give tilbud skal I registrere jer i et indkøbssystem. Det sker ved at skrive en mail til Steen Jensen <sj@whale24.com> – han vil sende en mail med oplysninger, som I skal aflevere og indsende til ham (oplysningerne handler om cvr nr. telefon, mail osv).
  2. Den 13. september vil kommunen gøre status og påbegynde processen, hvor jer der er oprettet inviteres til at give tilbud. Dette vil ske umiddelbart efter den 13. oktober. I skal beskrive den gave I tilbyder i et bilag, som vedhæftes i indkøbssystemet (det er ikke slemt – og I får hjælp fra Steen, hvis I får brug for det)
  3. På baggrund af de indsendte tilbud vil de bedste tilbud blive udvalgt. Der vil være mulighed for at give flere forslag til gaver i samme tilbud.

 
Kommunen ser frem til at høre fra jer i indkøbssystemet 😊 – I må endelig ikke blive afskrækket af den tekniske løsning, I får hjælp, hvis der er brug for det

————————-

Byggesagsbehandling

Kommunen har lagt en nyhed på odsherred.dk, hvor de reklamerer for den nye trin-for-trin guide, som er etableret til STRAKS-ansøgningerne indenfor byggesager. Vi bakker op om det glade budskab, så det gøres nemmere at være byggesagsansøger i Odsherred Kommune:
 
https://odsherred.dk/nyheder/guide-til-faa-din-byggesag-igennem-paa-bare-tre-uger
 
En lille status er lagt op på Facebook og LinkedIn om, hvordan det gik med fokusugen i Byggesag i uge 39 – de lavede 70% flere afgørelser til enfamilie- og sommerhuse på en enkelt uge, i forhold til en normaluge.

———————————————————————-

VI MØDES PÅ RUTEN

                                                           

Alle aktører i Odsherred kommune inviteres til drøftelse og engagement i festlighederne før, under og efter Tour de´ France I Odsherred. Mandag den 11. oktober i Fårevejle Hallen, Kalundborgvej 19, 4540 Fårevejle kl. 18.00 til 21.00. Arrangementet sker i samarbejde med Odsherred Erhvervsforum og World Class Service Odsherred. Tilmelding er nødvendig.

                                                                             

Få hele tilbuddet HER

———————————————————————-

Møde for de morgenfriske elever og lærlinge i Odsherred

Skal dine elever også være ekstraordinære og udfolde hele deres potentiale i din virksomhed?

Der er stadig ledige pladser og man kan også tilgå forløbet online
 
Du kan tilmelde dem HER.

———————————————————————

Maskinmesteruddannelsen nu med lokal opstart

Uddannelse i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv
 

Uddannelsen er på et højt faglig niveau og indeholder også lederrollen. Virksomheder opfordres til at støtte op omkring uddannelsen, så kom og hør mere.

Læs mere om arrangementet HER
———————————————————————-

 

Videokursus med Jacob Eistrup 

Lær at producere din egen video på din mobiltelefon
Bliv din egen mobilvideofotograf og bliv synlig på de sociale medier.

Stadig pladser på kurset.

Læs mere om kurset HER
———————————————————————-

Se alle vores arrangementerne og tilmeld dig her

Vi skal have flere med!

Facebook-siden Sammen om Odsherred er stedet, hvor flere og flere lægger opslag op om produkter og ydelser i Odsherred. Siden vokser stille og roligt, men vi skal være endnu flere, så vi virkelig kan gøre opmærksom på alle de lækkerier, Odsherred har at byde på. Og det kan du hjælpe til med. Del og invitér dine venner igen og igen, så de aldrig i tvivl om, hvor de skal købe deres varer.

 

Se Facebook-siden her

Adresse:
SuperBrugsen Højby Sjælland
Højby Stationsvej 8
4573 Højby

CVR-nummer: 37 81 86 82
 

© Odsherred Erhvervsforum – kom til møde her

Like os på Facebook

Følg os på LinkedIn

Facebook
LinkedIn
YouTube
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails? Klik her


This email was sent to <<E-mail adresse>>

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

Odsherred Erhvervsforum · Bjarkesvej 1 · Nykøbing Sjælland 4500 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp