Året går på hæld…

Et meget anderledes år  – ny styregruppe Kunst, Kultur og Turisme – Flere nye medlemmer  – stærkere samarbejde – nye muligheder og meget mere.Problemer med at læse dette nyhedsbrev? Se det i din browser

Året går på hæld…

Et meget anderledes år er nu gået, og ikke meget blev, som vi forventede – men alligevel kan vi heldigvis se tilbage på et år med fremgang på flere områder. Flere nye medlemmer, der vil være med til at gøre os alle sammen stærkere, og en ny styregruppe for Kunst, Kultur og Turisme er kommet i arbejdstøjet –  måske lidt hurtigere end forventet –  set i lyset af Odsherred Kommunes beslutning om at udtræde af Destination Sjælland i 2021. De vil arbejde hårdt for at få indflydelse på det samlede turismearbejde i Odsherred, ligesom projekt Odsherred Detail 2.0 fortsætter det gode arbejde for et aktivt og blomstrende byliv.

Håndværkerudvalget vil gerne rose dialogen med Sagsbehandlerteamet i Odsherred Kommune i det forgangne år. Repræsentanterne fra Odsherred Erhvervsforum oplever, at der virkeligt er gjort en stor indsats på at forkorte sagsbehandlingstiden på byggesager væsentligt. Flere af vores håndværkere kan også mærke en lille forbedring. 
Det betyder, at alle ser positivt på og har en forventning til, at dialogen og yderligere tiltag omkring sagsbehandling af straksansøgninger vil afføde en væsentlig kortere behandlingstid. 

Vi vil gerne takke alle for et godt samarbejde i det forgange år. Husk at Odsherred Erhvervsforum er medlemmernes forening, så ønsker du indflydelse ved at blive en mere aktiv del af foreningen, så kontakt endelig sekretariatet.
Husk også at sætte kryds i kalenderen den 15. januar, hvor vi inviterer til den årlige nytårskur. Den bliver formentlig afholdt virtuelt, men det skal ikke afholde os fra at markere starten på et nyt arbejdsår på bedste vis – vi skal bl. a kåre Årets Lærling/Elev.
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår – vi glæder os til fortsat godt samarbejde i 2021.
 

Velkommen til nye medlemmer

Succes Online
Galleri ARTA22
Nordstrand Food & Music Festival
Landbageriet Rørvig
Den Blå Dør
Geppels Legetøj
Cantea Wallin Gruppen
Nordstorm DK
Galleri Svanen

Se alle vores medlemmer her

Sammen om Odsherred

Som partner i ’Sammen om Odsherred’ kan vi tilbyde din virksomhed tre plakater til brug i forbindelse med de skærpede krav om at holde afstand og tage hensyn.
Tre plakater, der opfordrer til at holde afstand og kun handle én person fra hver husstand samt takker for, at du viser hensyn.
De er lavet i en A3 udgave, som er nem at printe ud. Del gerne informationen med dine kolleger, så plakaterne kan blive bredt ud til alle relevante virksomheder i Odsherred.
Du kan downloade plakaterne her

Huskeliste fra revisoren

Fra vores medlem Damgaard Revision har vi modtaget en infoskrivelse med gode tips til, hvad der skal huskes i regnskabet inden nytår.
Læs mere her

Erhvervskoordinations-udvalget – et nyt §17,
stk. 4 udvalg

Byrådet i Odsherred Kommune godkendte i tirsdag den 15. december kommissoriet til det nye Erhvervskoordinationsudvalg (§17, stk. 4 udvalg).
Læs mere her

Hvem bliver årets elev eller lærling?

Så er det ved at være sidste frist for at indstille året elev eller lærling i Odsherred.
Har du en elev eller en lærling, eller kender du én, som er noget ud over det sædvanlige, så er vi klar til at modtage din indstilling senest den 31/12-20.
Det er vigtigt for Odsherred Erhvervsforum og vores samarbejdspartnere, at der er fokus på de unge og uddannelse. De unge er fremtidens faglærte arbejdskraft ,og vi vil gerne hylde dem, der gør det godt. Udover det faglige, så kan det være noget med at være den gode rollemodel, den gode kammerat, eller den, der lige gør det lidt bedre – den elev eller lærling, der på en eller anden måde er noget særligt for virksomheden, for kollegerne eller for Odsherred.
Vi vil gerne hylde dem, der vælger at tage en uddannelse i Odsherred. Med prisen følger en check på kr. 5000,- doneret af Danske Bank.

Send din indstilling her

Videokurser

Bliv din egen mobilvideofotograf og bliv synlig på de sociale medier.

Både mennesker og algoritmer foretrækker levende billeder, når de skal forstå noget eller få tillid til et budskab, et produkt eller en virksomhed. Video bringer afsender og modtagere tættere på hinanden – online – og video får flere visninger og delinger på SoMe end tekst og foto.

Som formidler når du med andre ord ud til langt flere med dit budskab i videoformat. Du vinder opmærksomheden online. Og som mobilvideoproducent har du altid kameraet ved hånden, når inspirationen og situationen opstår.

I samarbejde med Eistrup Film afholder vi 3 videokurser i foråret 2021.

Læs mere og tilmeld dig her


 

Arrangementer afholdes under hensyntagen til den nuværende Corona-situation, så følg med på vores hjemmeside, som opdateres løbende.

Læs om arrangementerne og tilmeld dig her

Adresse:
SuperBrugsen Højby Sjælland
Højby Stationsvej 8
4573 Højby

CVR Nummer: 37 81 86 82
 

© Odsherred Erhvervsforum – kom til møde her

Like os på Facebook

Følg os på LinkedIn

Facebook
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails? Klik her


This email was sent to <<E-mail adresse>>

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

Odsherred Erhvervsforum · Bjarkesvej 1 · Nykøbing Sjælland 4500 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp