Mange detailvirksomheder er ramt af de store prisstigninger på energi. Brug to timer og bliv inspireret til, hvordan du helt konkret kan optimere energiforbruget og dermed sænke dine udgifter mest muligt. 

Energiomkostninger er en stor udfordring for detailhandlen, særligt i de kommende måneder. Men du kan faktisk optimere dit energiforbrug, også så det kan mærkes på din regning.

På 3 forskellige datoer har du mulighed for at komme med rundt i en detailbutik, hvor du kan få inspiration og indblik i, hvad man konkret kan gøre. Hvordan kan du skrue ned for energien på en smart måde, og kan der investeres, så det også kan mærkes på kort bane?

Du får en konkret gennemgang af mulighederne i en butik, og har undervejs mulighed for at stille spørgsmål. Derudover kan du efterfølgende deltage på et onlinemøde, hvor du får mulighed for at spørge opklarende ind til, hvad du selv kan gøre.  

Du har mulighed for at komme med 3 steder. Bemærk tilmelding er nødvendig:

Den 28. november 2022 kl. 8.00 hos Sillehoved, Algade 42, Nykøbing Sj

https://ehsj.nemtilmeld.dk/416/

Onsdag den 30. nov. kl. 8.00 hos Skoringen, Asnæs Centeret, Asnæs

https://ehsj.nemtilmeld.dk/417/

Mandag den 5. dec. Kl 8.00 hos JbyJ, Asnæs Centeret, Asnæs

https://ehsj.nemtilmeld.dk/418/

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Erhvervskonsulent Anette Friis på annfr@odsherred.dk eller på mpbilnr. 51 44 97 80