Synes du også det er svært at skaffe de rette kompetencer til din virksomhed? Det er du absolut ikke alene om. Der er kamp om de kloge hoveder! Vi vil dog gerne give dig en fordel. Så vil du vinde kampen om de kloge hoveder? Så drik din morgenkaffe, mens du deltager i Erhvervshus Sjællands Morgenbriefing mandag d. 13. juni kl. 9.00-9.30.

Læs mere og tilmeld dig gratis HER:

Verden bliver mere og mere kompleks, og det stiller større krav din virksomhed nu og i fremtiden.

Du kan sikre din virksomheds eksistens ved at tilføre de rette kompetencer – og helst kompetencer, du ikke allerede selv besidder eller har i virksomheden. Udfordringen er bare, at disse kompetencer ikke er nemme at få fat i. Der er kamp om dem!

Vil du vinde kampen om de kloge hoveder?
Så drik din morgenkaffe, mens du deltager i Erhvervshus Sjællands Morgenbriefing. Kristina Falkvist fra Akademikerne har i mange år arbejdet med at sikre SMV’erne højtuddannet arbejdskraft. Hun deler sin viden om, hvordan nye kompetencer kan gavne din virksomhed, og hvad du konkret kan gøre for at få fat i de helt rigtige kompetencer til din virksomhed.

På morgenbriefing får du:

  • Overblik over hvilke kompetencer der findes, og hvad de kan
  • Gode råd til at stå stærkere i kampen om arbejdskraften
  • En ejerleders erfaringer om brug af højtuddannet arbejdskraft
  • Information om tilskudsmuligheder til ansættelse af højtuddannet arbejdskraft

Vil du gerne deltage, men har du ikke mulighed for at kigge med på det aktuelle tidspunkt, så sender vi optagelsen af webinaret ud til alle tilmeldte deltagere efterfølgende. Det er derfor vigtigt, at du registrerer dig.

Praktisk information: Morgenbriefing er gratis og varer kun i 30 minutter, så du kan komme hurtigt videre med dagen.

Webinaret afvikles via Zoom. Du modtager link til Zoom via mail dagen inden

Webinaret afholdes i samarbejde med Kompetencer til Vækst