Torsdag den 20. september 2018

Foredragsholders navn:
René Oehlenschlæger

Tidspunkt for foredrag:
12.30-14.00

Adressen for afholdelse af foredrag:
Hotel Højbysø, Ellingebjergvej 1, 4573 Højby, Denmark

Emne for foredrag:
Kom i godt humør – med vilje

 Ledige pladser:

86  efter „først til mølle“

Tilmeld dig og dine medarbejdere her

 

Til arrangementet bliver der serveret kage og kaffe Foredraget er åben for Erhvervsforums medlemmer og deres medarbejder

Der vil blive faktureret et ”no show fee” på 55kr/person ved udeblivelse.

 

 

Om foredraget:

  • Meget af det du bør vide for at skabe høj trivsel
  • Trivsel, overskud og arbejdsglæde er essentielt for effektive medarbejdere. Virksomheden kan gøre sit til at skabe arbejdsglæde for medarbejderne, men medarbejderne kan gøre allermest for at hjælpe deres egen arbejdsglæde gevaldigt på vej. René fører jer ind i den positive psykologi og giver jer inspiration og enkelte redskaber til at opnå øget arbejdsglæde, mere energi og overskud i hverdagen.
  • René Oehlenschlæger formidler den nyeste forskning i positiv psykologi på jobbet, så du som deltager er med fra start til slut.  Han kommer omkring arbejdsglæde, trivsel, kommunikation og performance. Alt det du skal vide for at trives på dit arbejde.
  • Som deltager kommer du til at sætte dig selv i spil i øvelser sammen med kollegaerne. Du skal prøve det og mærke det for at kunne få glæde af det i din arbejdsdag, forklarer René Oehlenschlæger, der lover, at man udover gode grin også får gode værktøjer med hjem til hverdagen: den nyeste viden om positiv psykologi, metoder til at opnå større arbejdsglæde, trivsel og bedre resultater og indsigt i, hvordan du bedst skaber udvikling for dig selv og andre.
  • Positiv psykologi er videnskaben om, hvordan mennesker trives og præsterer optimalt. Det handler om, at skabe øget kvalitet og effektivitet, samtidig med at arbejdsglæden og motivation styrkes. På foredraget trænes og inspireres du i brugen af redskaber til at inspirere og motivere dig selv og andre til at yde mere og nyde det imens.