Her ses en stor del af kommerpanelet

Odsherred Erhvervsforum stillede 5 dommere til bedømmelse af

Innovation camp Højby 2019

Fredag d. 29. marts kulminerede en 6 ugers periode på Højby Skole, hvor dommere både fra skole, kommune og erhvervslivet i Odsherred, skulle kåre campens vindere.

Problemstillingen som eleverne skulle løse var: Hvordan kan man forbedre vores livsstil dvs. den måde vi lever på, så man får et sundere eller bedre liv. Hvordan grupperne ville løse opgaven var helt op til eleverne selv.

Kriterierne for dommernes bedømmelser var samarbejde, bedste idé/innovation, inddragelse af IT og, hvem man synes fremstår som den samlede vinder af dagen.

En af dagens dommere var Sif Orbesen, som nød dagen i elevernes selskab. Sif udtaler; ” Det var spændende at møde de unge mennesker, som har tænkt over tingene og deres projekter. Det er tydeligt, at det har lært noget igennem hele forløbet.”

Der blev præsenteret mange forskellige løsninger på dagen, og Campen var en stor succes. Inden projektet startede udtalte skolen, at blev det en succes, så ønsker de at projektet bliver en tilbagevendende begivenhed. Mon ikke vi hører om en Innovations Camp Højby 2020 om et år?

Vi vil gerne takke vores 5 dommere, som stillede op på vegne af Odsherred Erhvervsforum:

Sif Orbesen, J Orbesen Teknik ApS

Charlotte Nybjerg Givskov, H. Lundbeck A/S

Jesper Adler, Gelstrupgård Øko

Mogens Bentsen, Sidinge Gårdbutik

Jørgen Stoltz, Silva Danica