Han hedder Joachim Bach Jensen, han startede i lære 12.08.2019 og er færdig 11.08.2023, Kompetencer:

  • Han er altid glad, høflig og hjælpsom
  • Han har lavet svende arbejde som 3 års lærling
  • Han stillede op for Holbæk tekniske skole til regions mester skabet og blev nr 1, så han skal videre til DM i skills i Fredericia til februar.

Læs hele indstillingen HER

——————————————————————————————————————

Adrian er 20 år og bosiddende i Asnæs. Han startede hos os som servicemedarbejder i slagteriet i 2019, og 1. juli 2021 begyndte han i lære som detailslagter.

I Superbrugsen Asnæs er arbejdet med elever en vigtig del af vores hverdag. Vi uddanner elever både indenfor butik, slagter, delikatesse, konditori og bageri, hvor vi sætter en ære i at være en rummelig arbejdsplads, der bidrage både til det sociale ansvar og det faglige håndværk. I perioder kan vi have op til 10 elever, hvori der bliver lagt mange ressourcer, glæde og faglighed fra alle vores dedikerede medarbejdere.

Læs hele indstillinger HER

——————————————————————————————————————

Hele firmaet kan se i fremtid med hende og alle ønsker og få hende med ud på pladserne især dem der går på nybyg er meget fan af hende.

Så selvfølgelig skal Cassandra indstilles til årets lærling 🇩🇰🤞🤞

Læs hele indstillingen HER

————————————————————————————————————

Vi alle i Electricom vil meget gerne indstille vores dygtige lærling René Serritslev til Årets lærling:

René Serritslev – lærling hos Electricom.

Grunden til vi vil indstille ham er:

Siden han startede hos os i marts sidste år, har han skilt sig ud fra alle andre lærlinge jeg har haft med at gøre, bare et lille eksempel:

Han møder ind af egen fri vilje før alle andre, selv mig som afdelingsleder, og starter på at pakke materialer ud, og rydder op på lageret ( HVER DAG ).

Læs hele indstillingen HER.