Shanie Voldum og Hunde Specialisten er kommet til Vig og hun har følgende Mission:

Jeg har gennem mange år hjulpet mennesker med relationen til deres dyr – adfærd, træning m.m. Mit mål her i livet er , at dele min viden indenfor hunde. Det være sig fra adfærd til ernæring m.m Mine intentioner er rene og jeg gør meget for, at hjælpe.

Læs mere HER

Intet poblem er for mig for stort – jeg er dog ikke altvidende men jeg har et super stærkt netværk af dygtige menensker der også arbejder proffessionelt med dyr som jeg kan henvise til hvis jeg ikke kan løse en opgave.

Derudover hjælper jeg med kostomlægning til hunde samt katte. Min tilgang og kompetencer er indenfor rovdyrmavens funktion og råfodring også kaldet BARF (Biological Appropriate Raw Feet) Dette er fodring med råt kød uden tilsætningsstoffer samt vitaminer,mineraler og olie.

Jeg går ikke på kompromis – jeg vejleder ud fra zoolog viden og mangeårig erfaring fra blandt andet mit arbejde i zoo park der har givet mig et langt bredere grundlag for, at hjælpe med INDIVIDUEL rå fodring, kost plan, vitamin tilskud ect.

Jeg vejleder altid ud fra mit kendskab af de enkelte racer –racerene eller blandinger. Før der overhovedet tages stilling til hvilke vejledning der er brug for –  gennemgår jeg dyrene med viden og erfaring