Sparekassen Sjælland-Fyn A/S er også i Odsherred klar til at støtte op om vores erhvervs- og privatkunder.

Det betyder, at vi vil understøtte vores mange små og mellemstore virksomheder med henblik på at redde lokale arbejdspladser. Og vi vil også gerne støtte vores privatkunder, der kan opleve utryghed fordi lønnen måske for en stund udebliver.

 

Afdelingerne i Odsherred (Nykøbing, Asnæs og Vig) er på grund af smittefare aflåste, men rådgiverne er fortsat tilgængelige. Nogle medarbejder er tilstede i afdelingen og andre arbejder hjemmefra, og alle kan fortsat kontaktes på telefon og mail. Du kan se rådgivernes kontaktoplysninger på www.spks.dk

 

Rådgiverne sidder netop nu og ringer til en række kunder. Hvis du som virksomhed eller privatkunde har spørgsmål eller brug for hjælp er du dog også velkommen til at kontakte os direkte.

 

Vi strækker ud til vores kunder og vi gør det individuelt for vi tror, at der er forskel på hvad behovet er. Nogle har brug for en midlertidig udvidet kreditfacilitet og andre har brug for at springe en låneydelse over. Fælles er dog, at rådgiverne i Sparekassen Sjælland-Fyn er klar med en hurtig beslutning da hastighed i denne situation kan være et nøgleord.

 

Venlig hilsen

Flemming S. Andersen
Filialdirektør
Odsherred

Direkte tlf. 59482158 • Mobil 20351850
fle@spks.dk