Vær med til at styrke og udvikle detailhandlen i Odsherred.

Vi har brug for dig! Du har brug for os! Og det er nu!

Jo flere der støtter op om detailhandlen jo stærkere bliver den.

 

Sammen er vi stærkere. Mød derfor op

 

Torsdag den 6. februar 2020 fra kl. 18.00 – 21.00

på Rørvig Centeret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig

 

I Odsherred Erhvervsforum er vi klar til at tage fat på næste step i projekt Odsherred Detail 2.0.

Vi har inviteret nogle spændende mennesker, der vil fortælle om projekter de har medvirket i og som har styrket detailhandlen i Fredensborg og 4 sydfynske kommuner.

Du vil bl.a. opleve Marie Louise Hartvig Widding fra virksomheden setilsiden.dk fortælle om 2 succesrige projekter i Fredensborg. Her er det er lykkedes at igangsætte en butik der har stået tom i 4 år, med 3 butikker, hvor den ene er en succesfuld shop-i-shop butik, hvor forskellige selvstændige lejer sig ind på 4 m2 stande. Ligeledes er man lykkedes med at redde byens boghandler fra lukning. Her solgte man i løbet af en uge andelsbeviser til 800 borgere i byen. Butikken er en stor succes, og alle er glade.

På mødet har du også mulighed for at møde Helge Padegaard, der står i spidsen for projektet Styrket erhverv i gadeplan, et 3-årigt projekt på Sydfyn, der i den grad har været en succes for byerne, såvel som de butikker, der har valgt at deltage.  Projektet er godt i gang og Helge vil øse af deres erfaringer og anbefalinger, som vi kan bruge i projekt Odsherred Detail 2.0.

Projekt Odsherred Detail 2.0 har fostret 6 arbejdsgrupper, som med hver deres perspektiv, sætter fokus på udfordringerne i detailhandlen i Odsherred. På mødet vil du få en orientering om deres arbejdsopgaver og de mål der er sat.

Møder du op, har du mulighed for at få indflydelse, stille spørgsmål og frem for alt blive klogere på Odsherred Detail 2.0.

Med projekt Odsherred Detail 2.0 er en proces i fuld gang, som skal bidrage til en positiv udvikling af handelslivet i Odsherred. Alle aktører er inviteret og ingen får trukket færdige planer ned over hovedet. Se mere på www.odsforum.dk

Hvis du synes at det her lyder spændende, kan du tilmelde dig til dagen direkte på Odsherred Detail 2.0 Next Step .

Sidste frist tirsdag den 4. februar kl. 12.00

Vi glæder os til at se dig.