Regeringen forlænger lukningen af erhvervslivet og vil lave flere hjælpepakker.

I den nye melding fra Mette Frederiksen, vil der fortsat være forbud mod at forsamles flere end ti personer på et sted og at lukning af bl.a. butikscentre og serveringsteder nu er forlænget frem til den 10. maj 2020.

Derudover vil festivaler, folkemøder, markeder, forlystelser og andre events, hvor mange mennesker er forsamlet, også være forbudt til og med august.

Mette Frederiksen sagde, at hun var klar over, at særligt små erhvervsdrivende er ramt, og hun tilføjede, at det vil være en prioritet for regeringen at lempe restriktionerne for disse i næste fase.

Det har vidtrækkende økonomiske konsekvenser for erhvervslivet i Odsherred, der for en stor dels vedkommende er selvstændige og små lokale erhvervsdrivende, der resten af året, skal leve af den indtjening de har i sæsonen.

Derfor er det af stor vigtighed, at vi alle sammen sørger for at handle lokalt og støtte op om de erhvervsdrivende, der kæmper for at holde gang i forretningen. Det er her vi hver især kan gøre en stor forskel, nu og i fremtiden. Vi håber at regeringens hjælpepakker kan gøre gavn for de små erhvervsdrivende i Odsherred.

I Odsherred Erhvervsforum holder vi os opdateret og henviser til virksomhedsguiden.dk og de øvrige offentlige links der findes i forbindelse med COVID-19. Se det hele her:

https://odsforum.dk/oversigt-over-nyttige-links-i-forbindelse-med-covid-19/

Vi ønsker jer alle en rigtig god påske og pas godt på jer selv og hinanden.