Invitation til GRATIS lynkursus – direkte salg på de sociale medier

Mange detailbutikker er hårdt ramt af nedlukningen og brænder inde med vintervarer  – og går samtidig de et forår i møde med for stort varelager. Derfor skal vi ved fælles indsats gøre noget, som giver opmærksomhed hos vores kunder – at vi er her og har gode tilbud. Samtidig er det vigtigt at få skabt sympati for situationen (Handl Lokalt) hos vores kunder, så DE er med til at bevare butikkerne i Odsherred!

MEN alt dette virker kun, hvis vi får et samarbejde i gang og gør en fælles indsats!

Vi skal alle opleve sammenhold, og at det nytter noget – og det vil Odsherred Kommune og Odsherred Erhvervsforum gerne hjælpe med. Vi tilbyder derfor i samarbejde med SuccesOnline 2 gratis online kurser for alle forretningsdrivende på henholdsvis 1 times og 1 ½ times varighed.

Her bliver du hjulpet til at sparke salget i gang via Facebook og Instagram. Du får fornyet viden og energi og kan selv tage fat på opgaven lige efter kurset.

Din tilmelding til kurset gælder samtidig en tilmelding til gratis annoncering i indstik i NordvestNyt i uge 6. Her annonceres dit logo og dine online/live kampagner.

Del gerne opslaget med dine kolleger – tilbuddet gælder alle forretningsdrivende i Odsherred.

Tilmelding til kurserne:

Online kursus for alle forretningsdrivende uden webshop – 1 times varighed. Tilmelding HER

Online kursus for alle forretningsdrivende med webshop –1 ½ times varighed. Tilmelding HER.