”Samtale fremmer forståelsen” var der engang et teleselskab der brugte som slogan.

I Odsherred Erhvervsforum er vi 100-metermester i netværk og samtaler. Vi mestrer til fulde at sætte mennesker sammen, så det skaber værdi for den enkelte, såvel som for den virksomhed de har ansvaret for. Og når det skaber værdi for den enkelte, skaber det også værdi for Odsherred.

Et godt bevis på det er, at vi har en stærk bestyrelse, hvor posterne er besat af visionære og dygtige erhvervsfolk, der har valgt, ikke blot at betale et kontingent, men også bidrage aktivt i forskellige udvalg og arbejdsgrupper.

Andre stærke beviser er:

Erhvervsstrategien for Odsherred, Advisory Board for vækst og udvikling, Sammen om Odsherred, Købstaden Nykøbing Sjælland, Uddannelses Alliancen, Visionsdagen og Folkemødet i Odsherred samt Odsherred Kulinariske Erhvervsnetværk, årets lærling, adoption af skoleklasser og meget mere.

Alle disse konstellationer og netværk er hele fundamentet for et stærkere samarbejde for fremtidens Odsherred. Vi skal tiltrække stærke virksomheder og stærke borgere, der kan sikre vores velfærd i Odsherred i fremtiden. Det gør vi blandt andet ved at samarbejde med vores politikere, så de tager kloge beslutninger på et oplyst grundlag. Og dem der ved bedst, er dem der arbejder og driver virksomhed i Odsherred. Dem der investerer tid, penge og energi er også dem der betaler skat. Derfor skal vi alle arbejde for at der er de bedste vilkår for at skabe vækst og udvikling i Odsherred.

Odsherred Erhvervsforum vil være Odsherreds foretrukne frie og uafhængige Erhvervsnetværk. Vi vil skabe værdi, ideer, udvikling og vækst for medlemmerne samt sikre indflydelse på erhvervspolitikken for de lokalforankrede virksomheder. Målet for os, er at få skabt en Masterplan for Odsherred.

Derfor har vi brug for at du og din virksomhed, der endnu ikke er medlem, også tager et medansvar og bliver en del vores medlemskreds, så vi fortsat kan skabe værdi, bl.a. ved at være stærkt repræsenteret med så mange virksomheder som muligt, store såvel som små. Alle kontingenter og medlemmer tæller og medvirker til at give os de økonomiske muskler og ressourcer der skal til, for at drive et moderne uafhængigt og medlemsstyret Erhvervsforum, der er gearet til den fremtid vi ser ind i.

Vi elsker at formidle den gode historie om stort og småt. Heller ikke det kan vi gøre det alene; vi har brug for dine input og gode ideer. Har du fået lyst til en snak om dine muligheder, hører vi meget gerne fra dig.