Vækst- og Udviklingsudvalget

Vi har brug for dit input og mening om, hvordan vi skal prioritere pengene i Odsherred Kommunes Budget 2023.

Hvad mener du, der er brug for at gøre så vi kan bevare og udvikle vores egn, skabe gode boligområder og et godt og frodigt kulturliv i Odsherred? Hvad skal vi prioritere, hvis foreningerne, frivillige og lokalsamfundene skal have rammerne til at skabe det gode liv? Har du forslag til, hvordan vi kan gøre attraktivt at bo og leve i Odsherred – hele livet? Er der faciliteter, der trænger til en kærlig hånd? Hvis der bliver færre penge at gøre godt med, hvad er så det vigtigste at prioritere indenfor området? Er der steder, hvor du synes der bliver brugt for mange penge?

Du kan give din mening til kende til og med tirsdag den 17. maj kl. 15.00.

Politikerne vil derefter bruge inputtet fra Borgernet Odsherred i drøftelserne på Vækst- og Udviklingsudvalgets møde den 7. juni 2022.

Læse mere HER

Du kan også tage på Vig Tuskemarked og møde en politikker.

Lørdag den 21. maj 2022 kl. 10-12 kan du byde på andet og mere end gode tilbud, når du lægger vejen forbi Vig Tuske- og Kræmmermarked. Odsherred Kommune deltager nemlig med en stand på markedspladsen, hvor byrådspolitikere og ledere i kommunen står klar til at være i dialog med dig om kommunens budget for 2023.

Læs mere HER