I uge 43 har Odsherred Erhvervsforum haft vores helt egen erhvervspraktikant og han har selv beskrevet, hvorfor han gerne ville besøge os:

”Jeg hedder Emil og jeg kommer fra Nykøbing Sjælland skole, hvor jeg går i 9. klasse. Jeg har valgt at i uge 43 ville jeg gerne være i erhvervspraktik hos Odsherreds Erhversforum for at hører mere om Iværksætteri. Jeg ville rigtig gerne høre mere om dette emne grundet jeg interessere mig rigtig meget for egen virksomhed eller firma. Jeg drømmer helt enkelt om at blive selvstændig, grundet jeg egentlig godt kunne tænke mig og blive min egen chef og skabe mit eget sted at være, hvor folk er glade for at arbejde og være. Jeg syntes nemlig det er fascinerende, at man kan skabe sit eget hvor folk er glade for at møde ind og arbejde.

Jeg havde hørt om Odsherreds Erhversforum kunne fortælle mig lidt om iværksætteri og hvordan det hele hænger sammen. Min mor hjalp mig med at finde Erhversforum som kunne fortælle mig mere om diverse ting inde for iværksætteri. Vi havde i klassen en UU-vejleder ude ved navn Laura Marie Trudsø, som hjalp os med at finde praktiksteder inden for vores ønsker eller hvad vi syntes var spændende. Jeg er nu her hos Odsherreds Erhversforum som er rigtig spændende. Jeg har også en anden praktik, som er en særpraktik der ligger i Militæret i Korsør.”

Det har været en fornøjelse at have Emil på besøg. Han har deltaget i medlems- og styregruppemøder, været med ”ude i marken” og besøge Vinderbutikker. Han er smilende og imødekommende og taler gerne med når vi mødes med virksomhederne. Verden ligger åben for Emil, der er en glad og nysgerrig dreng med store drømme. Det er en god start på at blive iværksætter.

Odsherred Erhvervsforum ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden.