Så har du nu chancen for at bliver ejer af en overskudsgivende og veletableret forretning i Asnæscenteret.

Forretningen er den eneste lingeri- og undertøjsforhandler i Odsherred og ligger rigtig godt imellem to veldrevne og stilsikre forretninger, der ligesom de øvrige forretninger i Asnæscenteret, sikrer en stærkt kundeunderlag.

Forretningen kan erhverves kr. 100.000 + moms for et butiksareal på 145 m2 incl. et lille lagerum, nyt kasseapparat med lagerstyring samt alt inventar og tøjstativer.

Ønsker du at fortsætte med lingeri- og undertøj kan der evt laves en ny aftale med Wunderwear.

Wunderwear er en frivillig kæde med alle de førende brands, indenfor lingeri og gennem Wunderwear kan der opnås  mange fordelagtige leverandør aftaler.”

For yderligere oplysninger

Kontakt Kirsten Bech på mobil 23262758 eller 59651322 eller på mail b.litha@mail.dk eller kig ind i Boutique Litha.

Asnæscenteret er Vestsjællands største shopping center med en stærk og aktiv centerforening, som på deres hjemmeside skriver følgende:

”Asnæs Centret tilbyder Nordvestsjællands største udvalg af butikker samlet under et tag. Tag godt imod 800 gratis parkeringspladser samt ladestandere til El-biler, spændende arrangementer og butikker i særklasse. Asnæs Centret tilbyder tørvejr året rundt, gode spisesteder og familiehygge. Vi glæder os til at overraske jer!”