Der var fra alle sider stor enighed om at året erhvervskonference blev en succes

80 deltagere havde været heldige at få sig en plads og blev dermed vidne til nogle meget passionerede og inspirerende indlægsholdere.

Første mand på podiet var Jan Larsen fra Kaj Larsen A/S , der driver en af Odsherred største håndværker virksomheder og hvor ordentlighed og rettidig omhu har været opskriften hele vejen igennem. Jan omtalte generationsskiftet, som han har gennemført. Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er vigtige elementer i virksomheder, når virksomheden ligger i et yderområde. Han blev efterfulgt af 21 årige Malte Houe, der blæste alle omkuld med sin iværksætterhistorie om Houe Film og Ung Kult der med sine 600 medlemmer gør en kæmpe forskel i Danmark. Sin unge alder til trods, havde Malte ganske stor erfaring med iværksætteri og gav sit perspektiv på, hvordan fremtidens unge gerne vil ledes og motiveres i fremtiden. Han talte om det at kunne vandre op og ned af karrierestigen samtidig med at have respekt for det enkelte mennesker og de kompetencer, som man bærer med sig i det nye job på måske lavere niveau. Han talte meget omkring lidenskab og aldersdiskriminering. Han sad trods sin unge alder i bestyrelsen for TV Midtvest.

Sally Issaoui fra Lige Adgang fortalte om erhvervsmentorindsatsen, som fremadrettet vil blive forankret i FGU Nordvestsjælland. Rasmus fortalte om sit forløb med en mentor omkring jobbet som renovationsmedarbejder.

Konstitueret formand Per Junge gjorde status over aktiviteterne i Odsherred Erhvervsforum og glædede sig over et tættere samarbejde med Odsherred Kommune.

Herefter lagde Claus Steen Madsen op til en kort workshop, hvor deltagerne skulle være med til at prioritere de vigtigste indsatser for erhvervs- og turismeudviklingen i Odsherred. Input fra workshoppen kommer senere.

Konferencen sluttede med en Rørvig Centerets fantastiske netværksmiddag.