Vi i Odsherred Erhvervsforum vil gerne takke for jeres engagement til vores Business Brunch på tværs af kommunegrænserne.

Business Brunchen, der er et samarbejde mellem Kalundborgegnens Erhvervsråd, Holbæk – og Odsherred Erhvervsforum, bliv denne gang afholdt på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, hvor FermHub Zealand er placeret.

Vidne til et vidunderligt væksteventyr

Til Business Brunchen blev alle fremmødte klogere på FermHub Zealands store væksteventyr og fortsatte rejse, som de er i gang med. Til dette var vi i kyndige hænder hos Lulu Harms Larsen, CEO og Co-founder af FermHub Zealand og Christian Kjølby, CTO og Co-founder af FermHub Zealand. Det var spændende at høre deres vision, men også at få en forståelse for mulighederne, der er ved biofermentering og biosolutions.

Positiv borgmesterdebat

Udover de spændende taler fra FermHub Zealand, blev der også sat gang i en god debat, hvor borgmestrene for de tre kommuner Holbæk, Christina Krzyrosiak Hansen, Kalundborg, Martin Damm og Odsherred, Karina Vincentz, var inviteret på scenen. Debatten blev styret af Simon Vagn Jensen, tidligere leder af Odsherred Teater.

De debatterede emner var bl.a. samarbejde på tværs af kommunegrænserne, hvordan kommunerne kan lære noget af hinandens styrker, tilegnelse af den fornødne viden om erhvervslivet og tiltrækning af unge på erhvervsuddannelserne. Derefter blev salen inddraget, hvor temaerne var togforbindelser, trivsel på arbejdet og meget mere. Hele arrangementet blev afsluttet med en fremvisning af FermHub Zealands nye faciliteter.

Gå ikke glip af endnu en Business Brunch

Business Brunch på tværs af kommunerne, var endnu engang en succes, der fordrede mange spændende bekendtskaber og ikke mindst ny viden om andre erhvervsdrivende. Hvis du ikke nåede at sikre dig en plads til Business Brunchen d. 12. april 2024, afholder vi Business Brunch igen d. 7. juni 2024. Denne gang i samarbejde med Sommerland Sjælland, hvor vi sammen sætter fokus på ’Grøn Omstilling’.