Kom til Corona-venlige koncerter i sommeren 2021 med bl.a:

Marie Key
Barbara Moleko
Annika Aakjær
Sko / Torp
Halberg & Friends
Tim Christensen 
Sanne Salomonsen 
Steen Jørgensen – Sort Sol

 

En ny forening, Musik og Kultur i Odsherred (MOKIO), så dagens lys midt i Corona-krisen. De greb chancen i forsommeren og begyndte at arrangere først drive-in koncerter og derefter sid-ned-koncerter i på en gammel fodboldbane i Højby. 14 koncerter blev det til i år – alle selvfølgelig afholdt med hensyn til gældende Corona-restriktioner. Efter tilsagn fra kommunen om at måtte låne arealet, nu kaldet Helenehaven, til næste sommer, har der været fuld gang i bookingen af næste års navne.
Der bliver afholdt 6 dobbeltkoncerter – altså i alt 12 koncerter. Til det har MOKIO udviklet en partout-billet, der gælder til alle 12 koncerter.
Denne partout-billet sættes til salg primo oktober måned til en pris af kr. 1.195,- for de første 400 og dernæst 300 billetter til kr. 1.495,-.

Som medlem af Odsherred Erhvervsforum tilbyder Musik & Kultur i Odsherred nu denne partout billet til kun kr. 900,- for 12 koncerter. 

Tilbuddet er gældende i perioden 1.10.2020 – 21.12.2020

Til at begynde med sættes der samlet KUN 1000 partout-billetter til salg grundet Covid-19. Og af de 1000 partout-billetter, dedikeres 300 billetter til medlemmer af Odsherred Erhvervsforum. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at det er ”Først-til-mølle”-princippet, der gælder, hvis du ønsker at glæde dine ansatte med en unik julegave eller som et fantastisk personalegode. Billetterne er ikke personlige, så man har også mulighed for glæde andre med en koncert, hvis man selv er forhindret, eller en kunstner falder mere i børnenes eller naboens smag.

Bestilling af billetter til specialpris kan udelukkende ske på mailadressen: odsforum@mokio.dk. I beskeden bedes du oplyse følgende:

–    Virksomhedens navn
–    Kontakt person
–    Telefon til kontaktperson
–    Mail til kontaktperson
–    Og ønsket antal partout-billetter

Flere kunstnere er på vej, så følg med på mokio.dk, hvor du også kan melde dig ind i foreningen. Der er også gode muligheder for at købe et sponsorat til meget fordelagtige priser – der er noget for enhver pengepung – og MOKIO tilbyder desuden muligheden for at leje et PA anlæg (højttalere, mikrofoner m.m.). Kontakt formand Anders Munch på tlf. 20200171 eller mail: formand@mokio.dk for nærmere info.