Odsherred Erhvervsforum har et ønske om at være med til at skabe vækst i Odsherred, blandt andet gennem et blomstrende erhvervsliv, der har vilkår, som muliggør udvikling – til gavn for Odsherred.

Iværksættere er med til at skabe et varieret erhvervsliv, og de kan være med til at skabe det blomstrende erhvervsliv, der er nødvendigt for også at tiltrække børnefamilier til Odsherred.

Rådgivernetværk kan hjælpe iværksættere

Men de fleste iværksættere møder også udfordringer, netop fordi de er iværksættere og ofte står alene med alle opgaverne i en opstartsfase. Derfor har Odsherreds Erhvervsforum oprettet et Rådgivernetværk, hvor både iværksættere og eksisterende virksomheder kan finde emner til fx professionel bestyrelse, advisory board, mentorer, rådgivere inden for bogholderi, revision, forretningsudvikling, markedsføring, produktion, IT, online-muligheder og meget mere.

Det er med basis i dette netværk, at Erhvervsforum har taget initiativ til at gøre noget ekstra for iværksættere, der har et ønske om at udvikle deres virksomheder.

Tre iværksætteraftener med rådgiverborde

Over tre aftener i efteråret har iværksættere deltaget i møder, der startede med et foredrag, hvor tidligere iværksættere fortalte om deres vej til succes inklusiv de udfordringer, de mødte på vejen.

Derefter kunne rådgiverne besøge forskellige rådgiverborde, hvor de efter en præsentation af deres virksomhed, og de udfordringer, de stod med, kunne få rådgivning fra erfarne erhvervsfolk.

Nu har de 11 iværksættere noget at arbejde videre på, og vigtigst af alt: De har fået adgang til et rådgivernetværk, som de kan kontakte for yderligere assistance.

Faciliteret iværksættergruppe

Iværksætterne får også tilbud om at indgå i en iværksættergruppe, som vil blive faciliteret af Erhvervsforum. Formålet med gruppen er at iværksætterne kan sparre med og hjælpe hinanden.

Det fortsatte arbejde med iværksættere

– Det har været et spændende projekt, og glædeligt at opleve iværksætternes tilfredshed med at få input til, hvordan de kan komme gennem de udfordringer, de hver især oplever, fortæller de tre idémænd bag iværksætter-projektet, Lis Lykke, Svend Schat-Holm og Hans Ørum.

De tre ser også frem til at igangsætte iværksættergruppen, og til at bearbejde de inputs, de har modtaget, så et nyt iværksætterforløb, som naturligvis bliver justeret i forhold til indkomne forslag, vil blive iværksat igen i det nye år.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Odsherred Erhvervsforum, Lis Lykke / ll@lykkeogwinslow.dk, Svend Schat-Holm / svend@schat-holm.dk eller Hans Ørum / Hans@orumconsult.dk

Det medsendte foto, som er et stemningsbillede fra den sidste iværksætteraften, hvor der bliver lyttet til aftenens foredragsholder. Billedet er til fri afbenyttelse.