Odsherred Erhvervsforum vil i samarbejde med foreninger, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner være med til at sætte nationalt fokus på Odsherred som uddannelse- og erhvervskommune.

I år har vi fokus på iværksætteri og at tænke nyt. Odsherred Erhvervsforum har i samarbejde med Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, FGU Nordvestsjælland, Anneberg Kulturpark og Dragsholm Sparekasse sammensat et spændende program med oplægsholder fra forskellige brancher, der hver især vil fortælle om deres rejse som iværksættere. Vicedirektør for Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser Malene Grandjean er dagens konferencier.

Program for dagen: 

11:00 – Velkomst og dagens plan ved Karina Vincentz

11:15 – Iværksætteri ved Louise Holm CEO SalesStyling

12:00 – Frokost

12:30 – Eksempler på iværksætteri tænkt på nye måder

13:30 – Kaffe/kage-pause

13:45 – Nytænkning i Campus Odsherred v/Annette Bundgaard, Rektor Odsherreds Gymnasium

14:10 – Tænk nyt med fremtidsviden i hånden ved fremtidsforsker Louise Lind

14:55 – Tak for i dag

Visionsdagen er en årlig tilbagevendende begivenhed og i 2022 finder den sted både i Odsherred, Holbæk og Kalundborg – Alle tre steder i det vi kalder Visionsugen, nemlig uge 37.
Visionsdagen har fokus på, hvordan vi skaber en attraktiv kommune og et attraktivt Nordvestsjælland for virksomheder, uddannelser, kultur, bosætning og ikke mindst for borgerne i alle aldre. Vi ved, at det gør vi bedst i fællesskab med tværgående tanker. Det er dette som Visionsdagen understøtter.  

Tilmelding er nødvendig senest den 9. september 2022.

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til en deltagerliste, som deles med andre deltagere, ligesom du giver tilladelse til at billeder og video taget på arrangementet, må deles via de digitale medier.

Hvornår:mandag d. 12. september 2022 kl. 12.00 – 17.00
Hvor:Anneberg Kulturpark, Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding