Arrangement om Salg og Service med Kurt Nielsen fra Faciteam

Kom til et inspirerende foredrag med

 

Kurt Nielsen

– indehaver af Faciteam

 

Kurt giver dig levende inspiration til at skabe den gode salgsplatform hvor kunden er i centrum og hvor du får mulighed for at skabe mersalg og derved merindtjening. Han vil bl.a. stille følgende spørgsmål:

  1. Er alle medarbejdere bevidste om den gode kundeoplevelse
  2. Har alle fokus på mersalgsmuligheder og rådgivning i kunderelationen
  3. Hvad er de vigtigste kunders ”DNA”?
  4. Hvordan mærker kunderne jeres faglighed?
  5. Hvordan er kontaktplanen til de vigtigste kunder?
  6. Hvordan får du nye kunder i din butik og til din virksomhed?
  7. Hvilke nye kunder er der i pipelinen?

Ovenstående kan lyde nemt og banalt, men er ofte en svær udfordring. Godt salgsarbejde kan måles på bundlinjen og skal planlægges grundigt. Hvis ikke alle i virksomheden er bevidste og opmærksomme på vigtigheden af f.eks. kropssprog og attituder udadtil, såvel som indadtil i salgsarbejdet, kan meget potentielt salg og dermed indtjening gå tabt.

 

Pris:  Ikke medlemmer kr. 100, gratis for medlemmer og deres medarbejdere

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste, som deles med de andre deltagere, ligesom du giver tilladelse til at billeder og video taget på arrangementet må deles via digitale medier.

 

Lidt om Kurt og Faciteam:

Kurt har fokus på den gode kundeoplevelse og betydningen af at bringe faglighed og viden i spil overfor kunderne. Kurt har en lang karriere i den finansielle sektor. Han har arbejdet med erhvervskunder, salg og ledelse i hele karrieren. Både som erhvervsrådgiver, erhvervskonsulent, erhvervschef for en region og afdelingsdirektør. Sideløbende har Kurt undervist i salg, ledelse og kommunikation i mange år. Kurt har haft sin egen virksomhed i 4 år med fokus på salg, kommunikation og ledelse. Sideløbende løser Kurt opgaver i virksomheder omkring strategi, salg, salgsledelse medarbejderudvikling, teams m.v.

Hvornår:mandag d. 28. oktober 2019 kl. 16.00 – 18.00
Hvor:Odsherred Erhvervsforum, Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.