Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource og også til tider største udfordring for ejer/leder og HR ansvarlige. Som leder/ejer og HR ansvarlig  har man ofte brug for nogen at sparre og diskutere en problemstilling eller en udfordring med.

Derfor har flere udtrykt ønske om at vi starter Odsherred HR-Netværk op igen. Og da vi er sat i verden for at servicere vores medlemmer, tager vi naturligvis opfordringen op.

På det første møde vil vi diskutere hvordan Odsherred HR Netværk fremadrettet skal skrues sammen, så det giver værdi for deltagerne. Hvilke behov der er i den enkelte virksomhed, hvilke behov har du og hvilke temaer er relevante lige nu?

Der er mange muligheder for at deltagelse i Odsherred HR Netværk kan skabe værdi for dig.

Læs her om vores oplæg til netværket:

  • HR-netværket er et netværk for HR-ansvarlige og andre med HR-relaterede opgaver i lokale virksomheder i Odsherred.
  • I HR-netværket er der mulighed for at fremme samspil og styrke relationer omkring HR-opgaver imellem netværkets virksomheder.
  • I HR-netværket er der mulighed for at få sparring, ny viden og inspiration til at udvikle dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed.
  • I HR-netværket har deltagerne mulighed for at drøfte problemstillinger fra dagligdagen i et ligeværdigt og fortroligt forum.

Se mere HER

Har du emner eller andre ideer til netværket eller noget du gerne vil have på dagsordenen til dette møde, er du velkommen til at skrive til anni@odsforum.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Hvornår:tirsdag d. 23. maj 2023 kl. 8.30 – 10.00
Hvor:Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj., Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.