Odsherred Erhvervsforum inviterer til gå-hjem møde for medlemmerne om byggesagsbehandlingen, udbud og lokalplaner i Odsherred Kommune. Det sker den 3. maj 2023 kl. 15.30-17.00 i Pakhuset, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj

 

En hurtig og effektiv kommunal sagsbehandling og erhvervsservice af høj kvalitet er afgørende for virksomhedernes konkurrencekraft. Det gælder ikke mindst indenfor byggesagsområdet, hvor Odsherreds mange virksomheder er helt afhængige af en velfungerende byggesagsbehandling i Odsherred Kommune.

 

En styrket erhvervsservice og sagsbehandling er centrale dele af Odsherreds nye erhvervsstrategi. Derfor inviterer Odsherred Erhvervsforum nu sine medlemmer et spændende dialogmøde med repræsentanter fra Odsherred Kommunes afdelinger for byggesager, udbud og lokalplaner. Det er din mulighed for at komme i dialog og få svar på spørgsmål som:

 

  • Hvad er op og ned om sagsbehandlingstiden for byggesager – hvad er udfordringerne, hvad er løsningerne og hvad er status?
  • Hvilke planer har kommunen omkring udbud i den kommende tid?
  • Hvorfor er lokalplaner vigtige for kommunen – og hvad er der på vej af nyt?
  • Vil du være interesseret i at komme på et internt byggesagsbehandlingskursus, så du i fremtiden selv vil være klædt på eller kunne hjælpe andre med byggesagsindsendelse

 

Så kom og være i dialogen den 3. maj 2023 kl. 15.30-17.00 i Pakhuset, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj

 

Hvornår:mandag d. 1. maj 2023 kl. 15.30 – 17.00
Hvor:Pakhuset, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sjælland

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.