Der stilles skarpt på magiske ferieoplevelser, når det dansk-tyske projekt React 1.2 inviterer lokale virksomheder til digitalt kickoff-møde torsdag den 22. april. kl. 9.30

På kickoff-mødet præsenteres derfor et tilbud om at deltage i et innovationsnetværk, hvor man gennem et workshopforløb arbejder med netop oplevelsesdesign, den digitale kunderejse, synliggørelse på sociale meder, værdiskabelse gennem samarbejde og bæredygtighed. Alt sammen med udgangspunkt i den enkelte virksomhed og områdets attraktioner, og med et hold af eksperter tilknyttet, der vil understøtte forløbet og bidrage med 1:1 sparring.

Deltagerne vil også møde nogle af Istidsrutens lokale aktører, der er med på mødet i form af interviews og videooptagelser. Derudover fortæller andre turismeaktører og entreprenører om mulighederne i nye trends, hvor særligt mikroturisme har stor medvind. Her vil være fagligt indspark med turismeforsker Jens Friis Jensen fra RUC, som introducerer deltagerne for oplevelsesøkonomiens potentialer. Han har været med til at udvikle React 1.2-forløbet og vil også være gennemgående underviser på projektets workshops.

Læs hele pressemeddelelsen HER

Læs mere om de seks workshops HER

Hvornår:torsdag d. 22. april 2021 kl. 9.30 – 11.00
Hvor:Teams møde, Se link, i invitation