Så er det tid til at tilmelde sig Landliggerweekend

 

Det er tid til landliggerweekend 2023, der afholdes d. 18. og 19. november. Vi regner med at være synlige i Asnæs Centret, Nykøbing Sjælland og Anneberg Kulturpark, men andre lokationer er også meget velkomne. Vi kan også være behjælpelige med at arrangere, at flere aktører uanset erhverv samles på andre lokale steder, hvis I ønsker det. Landliggerweekend er en weekend, hvor vi vil hive landliggerne tilbage til Odsherred og være med til at forlænge sæsonen.

 

Sørg for at tilmelde jer på linket nederst, så vi kan registrere jer. På den måde kan vi få skabt et spændende og aktivitetsfyldt program for årets landliggerweekend.

 

Ønsker du også, at din omsætning får et nøk op i vinterhalvåret?

 

De fleste vil uden tvivl svare med et klart og tydeligt ja til det spørgsmål. Mange i Odsherred oplever, at når vinteren kommer, er der også færre kunder. Vi vil vise landliggerne, at Odsherred har en masse at tilbyde, selvom solen er gået i vinterhi.

 

Sidste år lykkedes det blandt andet at tredoble omsætningen hos lokale fødevareproducenter ved hjælp af et pop-up marked. Derudover var der en omsætningsstigning i flere af de lokale supermarkeder, også selvom de ikke havde arrangeret noget. I grove træk handler det for os om at få jer til at holde åbent i en weekend, der normalt ikke sker meget. En weekend hvor omsætningen tit er meget lav.

 

Vores erfaring siger, at jo flere aktører, der er til stede, des mere aktivitet og omsætning er der i landliggerweekenden.

 

I behøver ikke at opfinde den dybe tallerken for at deltage. Hvis I holder åbent i den weekend, kan I registrere det på linket nedenfor, så I bliver synlige i programmet. Omvendt hvis I har et event i støbeskeen, er dette en oplagt mulighed for at få øget opmærksomhed omkring det.

 

Vi sørger for al markedsføring og program for landliggerweekenden, det eneste du skal gøre er at melde dig til herunder!

Tilmelding til Landligger
Hvornår:lørdag d. 18. november 2023 kl. Hele dagen
Hvor:Adressen kommer senere